CES / NOTICIAS

Óscar Rubio: "La primera victoria nos da tranquilidad y ahora queremos repetirla con la afición"

El futbolista leridano del Sabadell asegura que se está encontrando muy bien esta temporada y ya ha tenido el premio del gol

05/09/2019

El futbolista del Centre d'Esports Sabadell Óscar Rubio ha comparecido esta mañana ante los medios de comunicación en la semana de la tercera jornada de Liga contra el Valencia Mestalla en la Nova Creu Alta el domingo de Festa Major a las 19h.

Lesions: "Una lesió és el pitjor que pot passar a un futbolista però formen part de l'esport. Els que estem bé hem de treballar encara més i estar el seu costat. El més important és que els lesionats es recuperin bé".

Golejador: "Marcar gols sempre dona un punt extra, m'estic trobant bé i intento aportar el meu granet de sorra a l'equip. El més important és que a Buñol vam aconseguir la primera victòria  i ara la volem repetir a la Nova Creu Alta davant l'afició".

Rival: "Ens trobarem un Valencia Mestalla que voldrà tenir la pilota amb jugadors joves que tenen projecció per arribar al primer equip. Hem de fer les coses bé i minimitzar els seus punts forts".

Progressió: "Estem treballant fort per corregir els errors que hem tingut en els primers partit que ens aproparan a les victòries".

Dificultats: "Sempre afronto els partits com els més complicats, si no sortim al 100% qualsevol equip ens pot guanyar i més en aquesta categoria. Hem d'estar alerta". 

Fotografia: Críspulo Díaz.

CES / Twitter CE Sabadell