CES / NOTICIES

El CE Sabadell compta amb un 12% de nous socis

Gairebé dos de cada tres nous abonats són persones menors de 35 anys

Tornar

La campanya per apuntar-se al canvi segueix captant l'atenció d'aquells que es volen sumar al nou projecte del Centre d'Esports Sabadell. Del total de socis que comptabilitza el club a dia d'avui, un 12,1% són nous abonats que no ho eren la temporada passada.

Traslladat a les xifres, són un total de 221 altes noves. Però el que encara és més positiu és la franja d'edat d'aquests nous socis que gaudiran aquest any a la Nova Creu Alta: cal destacar que un 36% són infantils, juvenils o júniors, és a dir, comprenen des dels 5 fins als 25 anys. Fet que, en el total de socis, fa pujar la xifra fins al 30%. I si ampliem aquest espectre fins als 35 anys, descobrim que el percentatge puja fins al 61%.

Són setmanes molt importants per a la campanya. Després de dues jornades consecutives jugant fora de casa, torna el futbol al 'Temple' creualtenc i són els últims dies per renovar el carnet abans del partit contra el Badalona. El club es troba cada vegada més a prop d'arribar a la xifra dels 2.000 socis exclusivament de pagament, com indica el comptador de la web, a la qual s'hauran de sumar les categories dels més de 600 jugadors del futbol base, patrocinadors i col·laboradors del club.

FES-TE SOCI ONLINE

CES / Agenda

20 GEN

Dissabte · 09:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 12:00h · Ciutat Esportiva Joan Gamper

FC Barcelona 'B' - CE Sabadell Juv 'A'

 

21 GEN

Diumenge · 12:00h · Olímpia

CE Sabadell 'B' - CF Mollet UE

 

21 GEN

Diumenge · 16:00h · Municipal Can Deu

EF Planadeu - CE Sabadell Fem

 

21 GEN

Diumenge · 17:00h · Nova Creu Alta

Partit *

Jornada22 SABADELL - Hércules de Alicante CF

22 GEN

Dilluns · 09:30h · Olímpia

Entrenament

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell