CES / NOTICIES

Antoni Reguant: "Hem demostrat que el factor 'jugador nº12' sempre suma"

Coneix totes les iniciatives preparades pel partit de diumenge davant el Barça 'B' (12h).

Aquest matí el CE Sabadell ha presentat l'activació del partit d'aquest cap de setmana davant el Barça 'B' (Diumenge 12 a les 12h a l'estadi). El president Antoni Reguant i el conseller de l'àrea social, Manel escribà han explicat tots els detalls en una roda de premsa.

Això ha estat el més destacat:

Antoni Reguant:

-"Després de molts partits sense fer cap activació, i veient l'èxit que han tingut les anteriors iniciatives, creiem que hem de tornar a fer-ne per millorar l'afluència a la Nova Creu Alta. Aquest cop el motiu és el dia internacional de la dona."

-"No és una iniciativa només del Sabadell, també la Federació Catalana de Futbol ens ajuda amb tots els seus canals de difusió. Vull agrair a l'Albert Montull la predisposició. Des del CE Sabadell aprofitem per sumar-nos a la campanya de respecte i no violència que fa temps que la federació promou"

-"La situació esportiva requereix suport, i el primer equip ho agraeix molt. És un bon moment i un bon rival per venir a la Nova Creu Alta"

-"El jugador sempre agraeix que hi hagi gent al camp. Hem pogut demostrar que quan ha vingut gent a l'estadi el factor 'jugador nº12' sempre suma.


El conseller de l'àrea social, Manel Escribà, ha explicat totes les iniciatives que s'han portat a terme per aquest partit:

-A partir d'avui a "El Corte Inglés" de Sabadell, per cada compra en qualsevol de les seccions, es podrà obtenir dues entrades pel partit en zona general.

-La cadena de supermercats Charter també col·labora amb el CE Sabadell i per cada compra superior a 20€ s'obtindran dues entrades també per la zona general de l'estadi.

-Els cinemes Sabadellencs (Eix Macià i Imperial) per cada entrada s'obtindrà una entrada pel CE Sabadell - FC Barcelona 'B'.

-L'establiment McDonald's de Sant Pau de Riusec des d'aquest dijous fins al dissabte a la nit per cada compra es donarà una entrada doble pel partit.

-A les oficines del club (de dimecres a divendres de 10 h -14 h al matí i a la tarda de 16h - 18:30h) les dones poden passar a recollir dues entrades gratuïtes, una per ella i una per un acompanyant. També si us ha arribat el whatsapp en cadena, només cal ensenyar-lo i es bescanviarà per una entrada també de zona general.

-El mateix dia de partit al davant de la tribuna de l'estadi s'instal·larà una carpa amb productes del CE Sabadell d'aquesta temporada on s'hi aplicarà el 2x1.

-Totes les penyes del CE Sabadell han rebut un total de 200 entrades per repartir i poder engrescar al màxim de persones possibles, i fer de la Nova Creu Alta una olla de pressió.

-Els nostres jugadors de l'obrador arlequinat també gaudeixen d'entrades a la seva disposició per fer junts una festa grossa aquest diumenge al temple arlequinat. D'altra banda, els clubs conveniats amb el CE Sabadell tenen per cada jugador tres entrades a disposició i el seu carnet per accedir a l'estadi ben acompanyats.

-Els seguidors del Sabadell i el Barça B que assisteixin diumenge 12 de març a l’estadi de la Nova Creu Alta podran conèixer els seus drets com a clients del servei d’aigües en una exposició. Es tracta d’una acció impulsada conjuntament pel Centre d’Esports Sabadell i la companyia d’aigües que té com a objectiu apropar el servei d’aigües a la ciutadania.

CES / Agenda

13 DES

Dijous 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

14 DES

Divendres 10:30 Olímpia

Entrenament

Porta tancada

15 DES

Dissabte 09:00 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell