CES / NOTICIES

Seligrat: "El final està ple de llum, de positivitat i d’esperança perquè es preveu un futur imminent molt bo"

Roda de premsa prèvia al CE Sabadell - Lleida Esportiu d'aquest diumenge (18:00)

  • “Al començament no sabíem què passaria al final, i va ser dur i difícil, i el final està ple de llum, de positivitat i d’esperança perquè es preveu un futur imminent molt bo”.
  • “La meva motivació és màxima. Per a mi, tot el que faig a la vida és transcendent. Tot el que fas durant l’any es pot veure reflectit i, part de la meva feina, és transmetre el que jo sento als meus jugadors i al meu entorn. Vull guanyar el partit i dedicar-lo a mi mateix, a la meva família, als dirigents del club i, en especial, als jugadors i als aficionats, que crec que no han tingut el que han merescut”.
  • “Donen per fet que guanyaran aquí i que els tres equips que tenen per sobre tampoc ho faran. Nosaltres no pensem això del nostre partit. Si el que han d’aconseguir ho han de treure aquí, crec que no ho aconseguiran”.
  • “Tornarem a fer un equip per guanyar i amb els qui més ho mereixen. Entre aquests pot haver-hi algú que a les altres setmanes no ha estat? Sí. Però no regalarem minuts, vull guanyar i sent just amb els meus jugadors fins al final”.
  • “Crec que el nostre equip ha estat molt fiable amb el seu rendiment durant tots els partits, no ha tingut alts i baixos a nivell col·lectiu ni individual. Al darrer partit, espero que sigui igual”. 

Imatge: Críspulo Díaz.

CES / Agenda

18 OCT

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

19 OCT

Divendres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

20 OCT

Dissabte 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

21 OCT

Diumenge 17:00 Nova Creu Alta

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

28 OCT

Diumenge 18:00 Nou Municipal de Cornellà

Partit *

Jornada10 UE Cornellà - SABADELL

04 NOV

Diumenge

Partit *

Jornada11 SABADELL - At. Levante UD

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell