CES / NOTICIES

Aarón Rey: "Estic molt content amb la confiança del míster i del gran moment de l'equip"

El jove futbolista del Sabadell es mostra encantat de compartir titularitat amb els seus companys gallecs

06/11/2019

El futbolista del Centre d'Esports Sabadell Aarón Rey ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l'equip disputarà la dotzena jornada de Lliga contra el FC Andorra dissabte a les 17h al camp Prada de Moles. 

Comunitat gallega: "Sabíem que era difícil que coincidíssim en un onze els quatre perquè a més tres som sub23 però va passar contra el Badalona i es va notar que tenim una afinitat especial. Estic molt content".

Connexió gallega en el gol: "Ens entenem molt amb l'Aitor perquè ens coneixem molt bé des de fa molts anys i coneixem les qualitats de cadascun. De petit l'Aitor jugava més avançat i jo sabia que apareixeria a l'espai i va sortir molt bé la jugada". 

Completament recuperat: "Em vaig preocupar una mica arran de la lesió perquè després d'un temps fora sé que és difícil tornar a entrar a l'onze però estic molt satisfet amb la confiança del míster".

Adaptar-se al rival: "Els equips que juguen amb dues línies molt juntes són difícils de superar perquè no deixen espais. Contra el Badalona ho vam saber fer a base d'insistir i jugar per fora i per dins".

Previsions climàtiques a Andorra: "Sabem que farà fred però no ens preocupa en excés. Els gallecs i estem acostumats i a mi m'agrada jugar amb temperatures baixes i fins i tot amb pluja. Sortirem com sigui a treure els tres punts". 

Fotografia: Críspulo Díaz. 

CES / Agenda

27 SEP

Diumenge 16:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada3 RCD Mallorca - CE Sabadell

04 OCT

Diumenge Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada4 CE Sabadell - RCD Espanyol de Barcelona

11 OCT

Diumenge Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada5 CE Sabadell - CD Mirandés

18 OCT

Diumenge Carlos Belmonte

Partit

Jornada6 Albacete BP - CE Sabadell

21 OCT

Dimecres Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada7 CE Sabadell - AD Alcorcón

25 OCT

Diumenge Estadio de La Romareda

Partit

Jornada8 Real Zaragoza - CE Sabadell

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell