CES / NOTICIES

Acord de col·laboració amb Transports Urbans de Sabadell

El club amplia el seu vincle de proximitat amb una de les empreses més identificades amb la ciutat

El Centre d’Esports Sabadell FC i Transports Urbans de Sabadell han arribat a un acord de col·laboració per a la temporada 2017-18.

Aquest acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta i als canals de comunicació de la entitat, el recolzament a la campanya Mou-te en Bus que s’ha llançat amb l’objectiu de conscienciar als usuaris dels grans beneficis de la mobilitat en aquest mitjà de transport.

Aquesta campanya s’emmarca dins la responsabilitat corporativa de la empresa i referma el compromís social i mediambiental, complementant la millora de la funcionalitat i mobilitat amb la de qualitat del servei i el respecte pel medi ambient. TUS compta amb les certificacions ISO 9001 i ISO 14001.

TUS es troba dins el sistema integrat de la ATM (Autoritat del Transport Metropolità). Més de 175 treballadors i una flota de vehicles de plataforma baixa que incorporen les tecnologies més actuals (climatitzador, càmera de vídeo, avisos electrònics, SAE, etc).

Recentment ha estrenat una nova xarxa de punts de venda de targetes, que inclou l’oficina de mobilitat, les oficines bancàries i El Corte Inglés, així com a tots els establiments de barri adherits e identificats amb el logotip TUS.

A més, ambdues entitats comparteixen valors i objectius de millora de la qualitat de vida a través de l’esport i dels hàbits saludables que es promouen activament.

CES / Agenda

23 SEP

Diumenge 17:00 Nova Creu Alta

Partit *

Jornada5 SABADELL - Ontinyent CF

30 SEP

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada6 Villarreal CF 'B' - SABADELL

07 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada7 SABADELL - RCD Espanyol B

14 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada8 CD Ebro - SABADELL

21 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

28 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada10 UE Cornellà - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell