CES / NOTICIES

Acord de servei i col·laboració amb VozTelecom

L’entitat suma una nova empresa d’èxit del sector de les telecomunicacions al seu projecte i millora el seu servei de comunicacions fixes i mòbils

El Centre d’Esports Sabadell FC i VozTelecom han arribat a un acord de patrocini que estarà vigent durant la temporada 2017-18.

Aquest acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, altres activacions i accions de compromís social que l’entitat organitza durant tot l’any. A més, VozTelecom formarà part del ExcellenCES CLUB de la entitat, al qual cada dia es sumen més empreses.

VozTelecom (www.voztele.com), l’operador de comunicacions per a empreses líder en comunicacions al núvol a Espanya, i el seu Conseller delegat, Xavier Casajoana, reconeixen els valors que ens uneixen i el gran apoderament que té l’esport i el futbol en especial, donant la seva confiança a un gran projecte engegat de la mà d’Esteve Calzada, accionista majoritari de l’entitat.

L’empresa ofereix un portfoli complet de serveis que resol les principals necessitats de comunicacions de les pimes, aportant importants beneficis a nivell d’estalvi i millora de l’eficiència. VozTelecom, amb més de 14 anys al mercat, compta amb una gran base de clients a Sabadell i a la zona del Vallès Occidental, als quals els ofereix una atenció personalitzada i de proximitat gràcies al seu Punt de Servei situat a Cerdanyola del Vallès.

El CE Sabadell ha traçat un pla de servei en què en breu traslladarà tots els seus sistemes de telefonia fixe, mòbil i comunicacions de dades a VozTelecom.

CES / Agenda

23 JUL

Dilluns09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

23 JUL

Dilluns19:00Olímpia

Entrenament

 

24 JUL

Dimarts09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres09:30Nova Creu Alta

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres20:00Mpal Palamós-Costa Brava

Palamós CF - CE Sabadell

 

26 JUL

Dijous09:30Olímpia

Entrenament

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell