Afinats sobre la botzina

Avui ha tocat viure l’altra cara de la moneda. En l’últim sospir, amb el temps ja esgotat, el Centre d’Esports Sabadell ha rescatat un punt contra l’Ontinyent en un partit que ha tingut dues parts molt marcades: una primera en què els de Toni Seligrat, com ja va passar contra l’Atlètic Balears, han fregat l’excel·lent, i una segona en què el rival ha dominat fins al punt d’estar a pocs segons d’endur-se la victòria de la Nova Creu Alta. Ho ha evitat un gol de Migue García en el 93′ que ha suposat el setè empat en el que portem de temporada.

Els arlequinats, després d’uns primers minuts de tempteig, han començat a dominar passat el quart d’hora de joc. La societat dels menuts i amb més qualitat de l’equip, Felipe Sanchón i Gai Assulin, ha tornat a resultar decisiva. D’una passada del primer a l’esquena dels centrals ha nascut el gol del segon, el primer de la temporada per a l’israelià, amb una definició creuada. El Sabadell ha seguit rondant la porteria d’Álvaro i podria haver ampliat diferències abans del descans en una perillosa centrada de Dani Gómez a l’àrea petita que no ha trobat rematador.

En el segon temps, l’entrada de Keita Jr per als visitants ha canviat el panorama. L’Ontinyent ha passat a dominar el partit, tot i que ha estat una pèrdua arlequinada en fase ofensiva el que ha propiciat el gol de l’empat dels blanquinegres, amb una volea de primeres de Raúl en el segon pal. Els de Seligrat no trobaven la tecla per incomodar els ontinyentins, que encara han fet més mal deu minuts després en un servei de cantonada que ha rematat Juanan per posar l’1-2.

La primera derrota a l’estadi estava molt a prop de confirmar-se, i més si Leomar hagués aprofitat un un contra un just després d’accedir al camp, però l’entrada de Migue García ha acabat sent clau. Tot i no tenir ocasions clares, el Sabadell ha posat empenta fins a l’últim minut. En el darrer servei de cantonada, Dani Gómez ha pentinat al segon pal i allà, perfectament col·locat, hi era el d’Écija per estrenar-se aquesta temporada i rescatar un punt amb aquest 2-2 definitiu.

El Sabadell tanca les deu primeres jornades al bell mig de la classificació però en un enorme grup de nou equips separats per només dos punts. Tot plegat, abans d’encetar la setmana ‘dels nou punts’ amb tres partits en vuit dies. El primer serà el dissabte (18:00) al Municipal de Llagostera.

Toni Seligrat:

• “La pel·lícula l’havíem vist al revés. Hem d’analitzar per què no hem sabut reaccionar després de l’1-2 i no crec que hagi estat per falta de ganes”.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Dani Gómez, Migue, Aleix Coch (Josu, 66′), Pol Moreno, Pedro Capó, Gai Assulin (Migue García, 83′), Felipe Sanchón, Guillemenot i Ángel (Adri Díaz, 60′).

Ontinyent CF: Álvaro, Albiol, Verdú, Russo, Rober, Juanan, Rubio, Carrasco (Keita Jr, 49′), Raúl (Leomar, 83′), Anaba i Tito (Soler, 78′).

Gols: 1-0 (25′) Gai Assulin. 1-1 (54′) Raúl. 1-2 (64′) Juanan. 2-2 (93′) Migue García.

Àrbitre: Iosu Galech Apezteguía (col·legi navarrès). Ha amonestat els locals Ángel i Aleix Coch; i els visitants Carrasco i Anaba.

Estadi: Nova Creu Alta. 1.889 espectadors. La Banda del Conservatori de Sabadell ha interpretat l’himne del Sabadell a la prèvia del partit.

Imatge: Sandra Dihör