ALBACETE BP 3 – CE SABADELL 0

17/10/2020

El CE Sabadell marxa massa castigat del Carlos Belmonte (3-0) després de desaprofitar les millor ocasions en una primera meitat de color arlequinat. L’Albacete ha estat més contundent a les dues àrees i ha sumat la primera victòria de la temporada. El primer gol local ha arribat a la mitja hora de joc, mentre que el segon i tercer han estat pràcticament consecutius a la represa.

Al Sabadell només li ha faltat una cosa a la primera meitat: eficàcia a la porteria de Tomeu Nadal. L’equip d’Antonio Hidalgo ha sortit amb molta intensitat i valentia per tenir les primeres ocasions del partit. Jugadors ordenats sense pilota, ideas clares amb ella, i, un cop recuperada la pilota, sortien ràpidament a aprofitar els espais que deixava l’Albacete BP. Abans d’arribar al minut 10, els arlequinats han tingut dues arribades molt clares a les botes d’Stoichkov i sobretot Aarón Rey que no ha pogut colminar un 1 contra 1 davant el porter local.  A la mitja hora de joc, el Sabadell ha desaprofitat una triple ocasió dins l’àrea de l’Albacete que ha acabat passant factura. A la jugada posterior i a partir d’una falta lateral molt protestada, el conjunt local s’ha avançat al marcador gràcies a la diana d’Álvaro Arroyo.

En els segons 45 minuts, l’Albacete ha sabut gestionar l’avantatge i ha jugat amb més tranquil·litat i encert. Cinc minuts després de la represa, Álvaro Peña ha culminat una transició per enviar al fons de la xarxa el seu xut des del punt de penal. El gol que sentenciaria el partit ha arribat des dels 11 metres obra de Zozulia. El tècnic Antonio Hidalgo ha introduït un quàdruple canvi però l’equip no ha trobat la fórmula per acostar-se al marcador. Un d’aquest jugadors, Juan Herández, ha tingut la darrera ocasió del partit que ha salvat Tomeu Nadal.

Queda molt per endavant. Dimecres l’equip tindrà una nova oportunitat per sumar els primers punts a la Nova Creu Alta davant l’Alcorcón.