CES / NOTICIES

Aleix Coch: "El partit de l'Olot és aigua passada i només pensem en treure els tres punts contra l'Hércules"

El central arlequinat ha comparegut aquest migdia en roda de premsa

  • “Sabem que fa setmanes que l’equip va a millor amb pilota i sense pilota. L’altre dia vam acabar bastant fotuts perquè vam tenir la sensació d’haver pogut acabar amb un resultat positiu”.
  • “Sabíem que el partit de l’Olot era una oportunitat per enganxar-nos a la part de dalt. Aquest partit ja és aigua passada i només pensem en treure els tres punts contra l’Hércules, no pensem ni en psicosi ni en res més”.
  • “El que va passar allà (expulsió) està més que oblidat. Queden moltes jornades i hem de seguir lluitant tenint en compte que l’equip cada cop està millor”.
  • “Amb la dinàmica que porten, que és més aviat negativa per l’equip i el club que és, vindran amb moltes ganes de treure un bon resultat d’aquí. Però es trobaran amb un equip molt rocós que també vol treure els tres punts”.
  • “Personalment, estic molt content. Estic jugant, el míster confia en mi i en aquest sentit no tinc res a dir. Podria aportar alguna cosa més en forma de gols però seria un afegit”.
  • “A l’afició li diria que segueixi estant aquí com fins ara, que de veritat ens està ajudant molt. El joc està, cada cop anirà a millor i l’afició és molt important per donar-nos aquesta empenta final i que entri la pilota”.

CES / Agenda

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

20 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada21 SABADELL - UB Conquense

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell