CES / NOTICIES

Arthuro: "Això d’anar i dir que si perdem no passa res perquè és el líder, no ens va"

El davanter arlequinat ha comparegut avui en roda de premsa

  • “A nivell personal estic molt content, he estat massa temps apartat per la lesió. Poc a poc estic agafant ritme i amb ganes que arribi el diumenge per poder tenir més minuts”.
  • “Ja no tinc pràcticament molèsties. Vaig arribar tard, sense preparació i costa agafar el ritme i posar-se a punt. Segur que les lesions em respecten a partir d’ara i les sensacions seran bones. La progressió és positiva”.
  • “Sé quina responsabilitat tinc i també el desig dels meus companys perquè estigui a punt. Puc aportar el que calgui, les característiques que tinc per ajudar l’equip”.
  • “Des de fora es pateix més perquè sents la impotència de no poder ajudar, però a l’equip hi ha un marge de millora important i tenim la confiança que les coses sortiran bé. Hi ha hagut molts lesionats i és un malastruc important”.
  • “Anem a casa del líder, d’un rival d’una talla important i és un partit que servirà per saber a quin nivell podem estar”.
  • “Això d’anar i dir que si perdem no passa res perquè és el líder, no ens va. És un partit difícil però l’afrontem de la mateixa manera que la resta, amb la il·lusió i les ganes de guanyar”.
  • “Vinc d’un llarg període sense jugar i si tinc més minuts, agafaré abans el ritme. També s’ha de mirar el tema de les sobrecàrregues però estic disponible i estic pel que necessiti el míster”.
  • “Hi ha una barreja entre veterania i joventut. Ens compenetrem molt bé dins i fora del camp, tenim un vestidor meravellós i s’agraeix la presència en el camp de Felipe i de la frescor dels joves”.

CES / Agenda

17 GEN

Dimecres · 10:30h · Sant Oleguer

Entrenament

 

17 GEN

Dimecres · 16:30h · Olímpia

Entrenament

 

18 GEN

Dijous · 10:30h · Nova Creu Alta

Entrenament

 

19 GEN

Divendres · 10:30h · Olímpia

Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 09:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 12:00h · Ciutat Esportiva Joan Gamper

FC Barcelona 'B' - CE Sabadell Juv 'A'

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell