CES / NOTICIES

Bon Nadal arlequinats!

Pol Rubio ha estat el guanyador de l'edició d'aquest 2016

Un any més el Concurs Felicitació de Nadal del CE Sabadell 2016, organitzat per l'àrea social del club ha estat un èxit de participació. Entre tots els dibuixos enviats per nens i nenes de 2n, 3r i 4rt de primària de les escoles de Sabadell i l'àrea metropolitana s'han seleccionat els tres millors.

Primer premi: Pol Rubio. 

Reproducció digital de la felicitació de Nadal i enviament als socis i aficionats del club, i 3 entrades de Llotja per al partit del cap de setmana del 14-15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. AtSaguntino. A més, el guanyador es farà una fotografia a peu de camp amb els jugadors i s'emportarà una samarreta del CE Sabadell signada per tots els integrans de la primera plantilla.

Segon Premi: Maria Soler.


3 entrades de la Zona Corporate pel partit del cap de setmana del 14-15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. AtSaguntino, i un xec regal valorat en 25€ a bescanviar a la Botiga oficial del CE Sabadell FCSAD.Tercer premi: Clara Alfaro
3 entrades de la Zona Corporate pel partit del cap de setmana del 14 -15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. AtSaguntino, i un Xec regal valorat en 15€ a bescanviar a la Botiga oficial del CE Sabadell FCSAD

El departament de l'àrea social vol agrair també la participació a tots els participants que han enviat els seus dibuixos. Tots els participants tindran 3 entrades de General per al partit del cap de setmana del 14 - 15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. AtSaguntino.


Des del Centre d'Esports Sabadell volem felicitar les festes nadalenques a tots els arlequinats i desitjar una molt bona entrada d'aquest 2017.

CES / Agenda

23 JUL

Dilluns09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

23 JUL

Dilluns19:00Olímpia

Entrenament

 

24 JUL

Dimarts09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres09:30Nova Creu Alta

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres20:00Mpal Palamós-Costa Brava

Palamós CF - CE Sabadell

 

26 JUL

Dijous09:30Olímpia

Entrenament

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell