CES / NOTICIES

Bon Nadal arlequinats!

Pol Rubio ha estat el guanyador de l'edició d'aquest 2016

Un any més el Concurs Felicitació de Nadal del CE Sabadell 2016, organitzat per l'àrea social del club ha estat un èxit de participació. Entre tots els dibuixos enviats per nens i nenes de 2n, 3r i 4rt de primària de les escoles de Sabadell i l'àrea metropolitana s'han seleccionat els tres millors.

Primer premi: Pol Rubio. 

Reproducció digital de la felicitació de Nadal i enviament als socis i aficionats del club, i 3 entrades de Llotja per al partit del cap de setmana del 14-15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. AtSaguntino. A més, el guanyador es farà una fotografia a peu de camp amb els jugadors i s'emportarà una samarreta del CE Sabadell signada per tots els integrans de la primera plantilla.

Segon Premi: Maria Soler.


3 entrades de la Zona Corporate pel partit del cap de setmana del 14-15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. AtSaguntino, i un xec regal valorat en 25€ a bescanviar a la Botiga oficial del CE Sabadell FCSAD.Tercer premi: Clara Alfaro
3 entrades de la Zona Corporate pel partit del cap de setmana del 14 -15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. AtSaguntino, i un Xec regal valorat en 15€ a bescanviar a la Botiga oficial del CE Sabadell FCSAD

El departament de l'àrea social vol agrair també la participació a tots els participants que han enviat els seus dibuixos. Tots els participants tindran 3 entrades de General per al partit del cap de setmana del 14 - 15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. AtSaguntino.


Des del Centre d'Esports Sabadell volem felicitar les festes nadalenques a tots els arlequinats i desitjar una molt bona entrada d'aquest 2017.

CES / Agenda

17 OCT

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

17 OCT

Dimecres 16:00 Olímpia

Entrenament

.

18 OCT

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

19 OCT

Divendres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

20 OCT

Dissabte 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

21 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell