CES / NOTICIES

Cada dia, violència zero

El CE Sabadell s'ha adherit al Manifest del Món de l'Esport contra la violència de gènere i durà a terme més accions demà

El Centre d'Esports Sabadell juga aquest diumenge a les 17:00 contra el Lleida Esportiu, però la lluita contra la violència de gènere és cada dia. El club s'ha adherit aquesta setmana al Manifest del Món de l'Esport contra la violència de gènere. La Sra. Miriam Ferràndiz Saus, regidora de Drets Civils de l'Ajuntament de Sabadell, ha confirmat la seva assistència al partit. També hi serà present la presidenta de l'Associació Dones de Torreguitart, la Sra. Aurelia Jiménez, juntament amb dos representants de l'associació.

Al voltant de les 16:45, quan l'equip es retiri de l'escalfament cap als vestidors, el president Antoni Reguant llegirà el Manifest del Món de l'Esport contra la violència de gènere. A continuació la Miriam Ferràndiz farà un parlament. Finalment, Antoni Reguant i Miriam Ferràndiz dipositaran un ram de flors sobre el nostre escut situat entre les dues banquetes en memòria de les víctimes de la violència de gènere. En aquest moment es farà un minut de silenci. A tot això, la Sra. Ferràndiz farà la sacada d'honor del partit.

L'equip jugarà amb el color que simbolitza aquesta batalla que ens hauria de fer vergonya a tots de seguir lliurant. Sabem que tot el que fem no serà suficient, però cal intentar-ho. Per això, al minut 16 del partit, el club demana a tots els assistents a la Nova Creu Alta que aplaudeixin. Que aplaudeixin per recordar a totes les dones que tenen por que han de trucar al 016 i denunciar. Un petit gest, un pas més cap a l'objectiu d'una societat civilitzada amb la qual el Centre d'Esports Sabadell està compromès. Violència de gènere, de cap tipus. VIOLÈNCIA ZERO.

CES / Agenda

23 JUL

Dilluns09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

23 JUL

Dilluns19:00Olímpia

Entrenament

 

24 JUL

Dimarts09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres09:30Nova Creu Alta

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres20:00Mpal Palamós-Costa Brava

Palamós CF - CE Sabadell

 

26 JUL

Dijous09:30Olímpia

Entrenament

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell