CES / NOTICIES

Col·laborem un any més amb el Nadal dels més petits i petites del Taulí

El Corte Inglés i Goldenpark.es també s'han sumat a la causa aportant els regals

El Centre d’Esports Sabadell FC, El Corte Inglés i Goldenpark.es s'han unit en una causa solidària tradicional en aquestes èpoques nadalenques, el lliurament de joguines als nens i nenes de la planta d'hospitalització de Pediatria de la Corporació Sanitària Parc Taulí, hospital de referència a Catalunya on els infants fins a 18 anys reben una atenció propera i personalitzada.

Tota la plantilla i el cos tècnic del Centre d’Esports Sabadell han anat passant habitació per habitació per saludar els més petits i fer-los un regal que de ben segur els ha aportat l’alegria i la il·lusió que necessiten en aquest Nadal allunyats de casa. El president de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Modesto Custodio, i altres professionals de la institució han estat els encarregats de rebre a l’accionista del club Bruno Batlle i al president Antoni Reguant.

Aquesta il·lusió s’ha convertit amb els anys en tradició, com també ho és la col·laboració de El Corte Inglés, que dins de les moltes accions socials que fa durant tot l’any inclou aquesta aportació en unes dates tan assenyalades.

En aquesta ocasió també s'ha sumat a l’acció Goldenpark.es mitjançant la seva directora de la Divisió Online, Elisabeth Nogueras. L’augment de places del centre per poder atendre totes les necessitats fa que cada cop més empreses es sensibilitzin i siguin necessàries per a que cap nen es quedi sense regal. GoldenPark.es ha reforçat en l’últim any tota la seva responsabilitat social corporativa, en nombroses accions per als més necessitats.

El Parc Taulí ofereix atenció a totes les malalties i patologies minoritàries, oncologia i tots els serveis de pediatria necessaris. “La diferència està en el tracte, hem de tenir en compte que alguns tenen malalties cròniques i el dia a dia és molt important”, ha indicat Marta Tamame, gestora assistencial del centre. Aquest any l’hospital està centrat en el projecte Una Onada de Petits Somriures, on busquen el recolzament d’empreses i entitats per personalitzar la planta de Pediatria amb referències i imatges del mar, amb l’objectiu de fer més agradable l’estada dels nens i nenes en el centre.

Imatge: Críspulo Díaz.

CES / Agenda

20 ABR

Divendres · 10:30h · Olímpia

Entrenament

 

21 ABR

Dissabte · 10:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

21 ABR

Dissabte · 17:00h · Mpal Nou Palamós - Costa Brava

Fundació Esportiva Palamós - CE Sabadell Juv 'A'

 

22 ABR

Diumenge · 12:00h · Olímpia

CE Sabadell 'B' - UE La Jonquera

 

22 ABR

Diumenge · 12:00h · Municipal de Formentera

Partit *

Jornada35 SD Formentera - SABADELL

22 ABR

Diumenge · 18:00h · Mpal Narcís Sala

UE Sant Andreu - CE Sabadell Fem

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell