CES / NOTICIES

Dani Gómez: "El més important és acabar la primera volta molt a prop de les posicions de dalt"

El lateral esquerre arlequinat ha comparegut aquest migdia en roda de premsa

  • "L’empat de Vila-real va deixar un bon regust perquè vam anar de menys a més. Vam fer una primera part defensivament molt bona i vam acabar amb la mateixa solidesa i creixent més amb pilota".
  • "Hi ha molts equips en tres, quatre, cinc punts. Això denota una igualtat màxima i el més important, per experiència, és acabar la primera volta molt a prop de les posicions de dalt".
  • "Només existeix el partit del Formentera. L’únic que està a les nostres mans és poder guanyar tres punts aquesta setmana i els partits de després no ens preocupen".
  • "No només ens hem de quedar en el fet que siguin equips que acaben de pujar. Hem de mirar els futbolistes que tenen, el pressupost que tenen… Sí, vénen de Tercera però el que et dóna la possibilitat de mantenir-te és això".
  • "L’atac ràpid és una de les armes de tots els equips per intentar fer gol. És molt important tenir la porteria a zero i quan robis, tenir la qualitat suficient per fer aquestes dues, tres passades ràpides".
  • "Per la part egoista que té cada futbolista, estic molt content perquè el míster està comptant amb mi i m’estic sentint important".
  • "M'he trobat situacions bastant pitjors en què, en comptes de nou empats, eren nou derrotes. Sempre que no es pugui guanyar, no perdre és el millor resultat que et queda. Aquests punts, molts equips els troben a faltar quan arriba el final de la lliga".

Imatge: Críspulo Díaz.

CES / Agenda

15 DES

Dissabte 09:00 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell