Derrota a Conca

El Sabadell afrontava el partit a Conca amb l’objectiu de sumar els tres primers punts de la temporada però ben aviat, al minut 9, s’ha avançat el Conquense amb un gol obra del davanter Agi, que ha estat el futbolista més desequilibrant del partit. Els arlequinats han hagut d’anar a remolc com ja va passar fa una setmana en l’estrena a la Nova Creu Alta contra el Peralada-Girona B però avui amb més dificultats que contra el filial blanc-i-vermell.

A partir de l’equador de la primera meitat els futbolistes de Toni Seligrat han començat a associar-se al mig del camp i hem pogut veure les primeres arribades a l’àrea rival. Al minut 35 Néstor Querol ha tingut la més clara del partit amb una rematada que s’ha estavellat al pal de la porteria local. La bona inèrcia dels últims minuts de la primera meitat ha continuat a la segona sense gaire fluïdesa en el joc però amb bones oportunitats de gol. Al minut 55 ha entrat Edgar substituint Adri Cuevas per reforçar l’atac arlequinat i en l’acció posterior Arturo ha estat a punt d’empatar a la sortida d’un còrner.

En els millors moments del Sabadell ha arribat una gerra d’aigua freda amb el segon gol del Conquense, un altre cop obra d’Agi que ha finalitzat una combinació dins l’àrea. Al tram final del partit el tècnic Toni Seligrat ha donat entrada a Carlos Cobo que ha aportat desequilibri a l’equip. El Sabadell hauria pogut retallar distàncies al minut 86 en una doble ocasió de Gato i Angel però cap dels dos futbolistes han estat prou encertats per batre el porter Raúl. A més, el línier ha anul·lat per fora de joc dues accions clares del Sabadell que la realització televisiva ha aclarit que eren vàlides. El Conquense suma 6 de 6 en l’inic de lliga i es col·loca líder provisional del grup 3 de la Segona Divisió B. La nota més negativa del partit ha estat la lesió de Migue que ha hagut de marxar del terreny de joc a la primera meitat amb molèsties físiques i a qui en els pròxims dies se li realitzaran proves per conèixer l’abast de la lesió. Per l’optimisme arlequinat, la temporada 2000/1 el Sabadell també va perdre per 0 a 2 contra el Conquense i es va aconseguir l’ascens a Segona Divisió A.

El Sabadell es queda amb el punt sumat en la primera jornada i ja posa el focus en el proper partit, diumenge que ve a les 18h a la Nova Creu Alta contra el Barça B.

FITXA TÈCNICA

UB Conquense: Raúl Marqueta, Oscar Arroyo, Diego de Pedro, Parera, Jon Vega, Fran Simón, Agi, Lozano, Jairo, David i Jorge Fernández.

CE Sabadell: Roberto, Valentín, Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue (Pedro Capó, 30’), Gato, Adri Cuevas (Edgar Hernández, 55’), Angel, Felipe Sanchón, Néstor Querol (Carlos Cobos, 70’) i Arturo.

Gols: 1-0 (Agi, 9’), 2-0 (Agi, 62’).

Àrbitre: Julio Mena Jimeno (col·legi valencià). Ha amonestat amb targeta groga el local David Rodríguez i l’arlequinat Pedró Capó.

Estadi:La Fuensanta.

Fotografia: Alfonso Fernández