CES / NOTICIES

Edgar Hernández: "Sentim l'afició molt a prop, la seva empenta ens va ajudar a fer l'últim gol contra el Castellón"

El davanter arlequinat assegura que l'equip està convençut de guanyar les dues finals que resten per acabar la temporada

08/05/2019

El futbolista del Centre d'Esports Sabadell Edgar Hernández ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana que l'equip disputarà la 37a jornada de Lliga diumenge (18h) contra la SD Ejea a la Nova Creu Alta.

Dues finals: "Queden dues finals, dues finalíssimes però primer estem centrats en aquest diumenge. Ens toca sortir com el dia del Castellón i el Lleida amb molta intensitat i pensant en la victòria. I anar de la mà amb l'afició com ha passat últimament, que ens donin el seu alè".

Grup: "Amb Arturo o amb mi l'objectiu és el mateix, és un gran grup molt competitiu i entre els atacants farem els gols. Sigui de la manera que sigui ho hem de treure endavant, marqui qui marqui".

Setmana llarga: "La setmana se'ns està fent llarga però també ens va bé per poder treballar més aspectes i recuperar jugadors. Hi ha molta confiança de sumar els punts per aconseguir l'objectiu".

Afició decisiva: "Necessitem a l'afició, els partits contra el Castellón i el Lleida els vam sentir molt a prop i la seva empenta ens va ajudar a fer els gols decisius. L'afició és el jugador número 12 i tots junts som més forts".

Concentrats: "Estem centrats en guanyar nosaltres i després ja veurem com quedem amb la resta dels resultats. Quan arribi l'últim partit ja farem càlculs".

Fotografia: Críspulo Díaz. 

CES / Agenda

22 JUL

Dilluns 09:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta Oberta

22 JUL

Dilluns 18:30 Olímpia

Entrenament

Porta Oberta

23 JUL

Dimarts 09:00 Sant Oleguer

Entrenament

Porta Oberta

23 JUL

Dimarts 18:30 Olímpia

Entrenament

Porta Oberta

24 JUL

Dimecres 09:00 Sant Oleguer

Entrenament

Porta Oberta

25 JUL

Dijous 09:00 Olímpia

Entrenament

Porta Oberta

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell