CES / NOTICIES

El CE Sabadell col·labora amb VIU-LA i l"Escola Samuntada

El club arlequinat cedeix samarretes signades amb l"objectiu de participar en diferents actes en la ciutat.

Tornar

El Centre d"Esports Sabadell ha fet entrega de dues samarretes signades per tota la plantilla a l"Associació VIU-LA i a l"Escola Samuntada. El directiu de l"àrea social Antoni Martínez va ser l"encarregat de lliurar els obsequis a Laura Sánchez i Marta Salido, representants d"ambdues institucions.
 
L"Associació VIU-LA, festa el 3 de maig
 
L"Associació VIU-LA es va crear amb l"objectiu d"aconseguir un espai on els nens amb plurideficiència poguessin realitzar activitats extraescolars, com ara tallers i casals, i així facilitar la cohesió entre infants i familiars.
 
Per fer possible aquest projecte, l"associació organitza una festa solidària el proper dia 3 de maig al recinte de la Fira de Sabadell. Des del club arlequinat, al marge de col·laborar amb diversos obsequis, volem fer una crida per tal que la celebració sigui tot un èxit.
 
L"Escola Samuntada de Sabadell, el 30 de maig
 
Per la seva banda, l"Escola Samuntada de la Creu Alta està organitzant la Primera Jornada Esportiva. El centre educatiu organitza aquesta jornada oberta a tots els barris de la ciutat en què es realitzaran activitats esportives al Parc Taulí i una cursa popular molt divertida. El club arlequinat n"és un dels col·laboradors i també anima als ciutadans a participar-hi.

CES / Agenda

27 MAI

Diumenge · 12:00h · Mpal Manlleu

AEC Manlleu - CE Sabadell 'B'

 

27 MAI

Diumenge · 19:00h · Mpal. Fontsanta-Fatjó

CD Fontsanta-Fatjó - CE Sabadell femení

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell