CES / NOTICIES

El CE Sabadell col·labora amb VIU-LA i l"Escola Samuntada

El club arlequinat cedeix samarretes signades amb l"objectiu de participar en diferents actes en la ciutat.

Tornar

El Centre d"Esports Sabadell ha fet entrega de dues samarretes signades per tota la plantilla a l"Associació VIU-LA i a l"Escola Samuntada. El directiu de l"àrea social Antoni Martínez va ser l"encarregat de lliurar els obsequis a Laura Sánchez i Marta Salido, representants d"ambdues institucions.
 
L"Associació VIU-LA, festa el 3 de maig
 
L"Associació VIU-LA es va crear amb l"objectiu d"aconseguir un espai on els nens amb plurideficiència poguessin realitzar activitats extraescolars, com ara tallers i casals, i així facilitar la cohesió entre infants i familiars.
 
Per fer possible aquest projecte, l"associació organitza una festa solidària el proper dia 3 de maig al recinte de la Fira de Sabadell. Des del club arlequinat, al marge de col·laborar amb diversos obsequis, volem fer una crida per tal que la celebració sigui tot un èxit.
 
L"Escola Samuntada de Sabadell, el 30 de maig
 
Per la seva banda, l"Escola Samuntada de la Creu Alta està organitzant la Primera Jornada Esportiva. El centre educatiu organitza aquesta jornada oberta a tots els barris de la ciutat en què es realitzaran activitats esportives al Parc Taulí i una cursa popular molt divertida. El club arlequinat n"és un dels col·laboradors i també anima als ciutadans a participar-hi.

CES / Agenda

19 AGO

Diumenge 20:00 Ciutat Esportiva Dani Jarque

Partit *

Jornada3 RCD Espanyol B - SABADELL

22 AGO

Dimecres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

22 AGO

Dimecres 19:00 Olimpia

Entrenament

.

23 AGO

Dijous 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

24 AGO

Divendres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

25 AGO

Dissabte 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta Tancada

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell