El CE Sabadell fa mèrits per guanyar però se li resisteix el gol

08/09/2019

Ha faltat el gol. El Centre d’Esports Sabadell ha ofert una bona versió coral amb continuïtat en el joc, bones transicions i nombroses ocasions de gol que els futbolistes d’Antonio Hidalgo no han pogut culminar. Al Sabadell se li resisteix la victòria a la Nova Creu Alta però com deia el míster en la roda de premsa postpartit: “Jugant com ho hem fet avui arribaran les victòries a casa”. El tècnic arlequinat ha repetit l’alineació de Buñol amb el canvi obligat de Josu Ozkoidi per Aleix Roig al carril esquerre.

El Sabadell ha anat de menys a més en un partit que es podria haver complicat en els primers minuts. Al minut 9, el col·legiat Pinto Herrera ha assenyalat un penal a Pajarero després que el central arlequinat guanyés un cos a cos dins l’àrea per cedir la pilota a Ian Mackay. El visitant Jordi Sánchez ha estavellat el llançament al travesser i el partit ha continuat amb el marcador inicial. Els primers 20 minuts han estat molt elèctrics, amb poc control, i moltes arribades a les àrees. La primera ocasió arlequinada ha arribat al minut 31 amb una bona triangulació a la zona de tres quarts que ha acabat amb una centrada de Néstor al punt de penal que ha tocat Edgar amb la punta de la bota insuficient per trobar els tres pals. El Sabadell ha ofegat el Valencia al seu camp i al minut 39 un xut de voleia d’Adri Cuevas l’ha salva sota pals Guerrero per evitar l’1 a 0.

A la represa, el Sabadell ha dominat el partit i ha generat un degoteig d’ocasions que no han trobat el premi del gol. Alberto Leira i Manu Lanzarote han donat aire fresc a la zona de creació de l’equip d’Antonio Hidalgo. Precisament l’últim fitxatge arlequinat ha estat a punt d’estrenar-se amb gol però el seu xut amb la dreta la desviat amb una bona estirada el porter visitant. El Sabadell ha continuat insistint però avui el gol ens ha donat l’esquena. Les rematades d’Óscar Rubio i Néstor Querol en els últims minuts han marxat per centímetres de la porteria defensada per Rivero. El Sabadell suma 4 punts ens les primeres tres jornades i ja mira cap al Rico Pérez on el proper diumenge s’enfonatarà a un Hércules que encara no coneix la victòria aquesta temporada.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Pajarero, Grego Sierra; Óscar Rubio (Aitor Pascual, 84’), Adri Cuevas, Ángel (Leira, 57’), Josu; Aarón Rey (Manu Lanzarote, 59’), Néstor Querol; Edgar

Valencia Mestalla: Rivero; Marc Ferris, Javi Jiménez, Molina, Guerrero; Carlos González, Esquerdo (Carlos Pérez, 89’), Pascu, Alfred Planas (Pablo Jiménez, 77’); Jordi Sánchez i Moreno (Escobar, 61’)

Gols: No n’hi ha hagut

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (comitè tinerfeny). Ha amonestat els arlequinats Pajarero, Grego Sierra, Pedro Capó i Manu Lanzarote.

Estadi: Nova Creu Alta, 2.158 espectadors

Fotografia: Críspulo Díaz.