CES / NOTICIES

El CE Sabadell i Fruites & Verdures Rosario renoven el seu acord fins al 2020

L'establiment, arrelat a Sabadell i al club, és l’encarregat de proporcionar la fruita al primer equip

El Centre d’Esports Sabadell FC i Fruites & Verdures Rosario han arribat a un acord de renovació de patrocini per a les pròximes dues temporades. La vicepresidenta del CE Sabadell, Ana Naves, i el propietari de Fruites & Verdures Rosario, Juan Aguayo, han formalitzat l’entesa sobre la gespa de la Nova Creu Alta.

Aquest acord, que contempla la visibilitat de la marca a la Nova Creu Alta, encaixa a la perfecció amb la nova filosofia empresarial del Centre d’Esports Sabadell d'associar-se amb un dels negocis més familiars de la ciutat amb el qual, al mateix temps, es comparteixen molts dels valors que identifiquen al club. Així mateix, referma l’aposta de moltes empreses de vincular-se en acords de llarga durada amb el Centre d’Esports Sabadell, donant així credibilitat i confiança al nou projecte del canvi liderat per Esteve Calzada.

Fruites & Verdures Rosario és la proveïdora oficial de fruites del club arlequinat gràcies a la qualitat dels seus productes. Actualment, compta amb dos establiments a Sabadell, un al carrer Fiveller i l’altra a Via Aurèlia. L’excel·lència en la seva gran varietat de fruites i verdures, sempre de temporada, el converteixen en un comerç de referència en el sector, on també destaca per l’immillorable servei que ofereix a domicili a empreses i particulars.

Imatge: Críspulo Díaz.

CES / Agenda

30 SEP

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada6 Villarreal CF 'B' - SABADELL

07 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada7 SABADELL - RCD Espanyol B

14 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada8 CD Ebro - SABADELL

21 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

28 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada10 UE Cornellà - SABADELL

04 NOV

Diumenge

Partit *

Jornada11 SABADELL - At. Levante UD

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell