CES / NOTICIES

El CE Sabadell li fa un gol a l"homofòbia

El club ha adquirit cordons amb la bandera irisada i es mostra a favor de la igualtat de les persones amb independència de la seva orientació sexual

Tornar

El Centre d"Esports Sabadell, tal com han fet els clubs de la ciutat, s"ha adherit a la iniciativa ‘Fes-li un gol a l"homofòbia! A l"esport, hi juga tothom!". En el Dia Internacional contra l"Homofòbia en el Futbol, que se celebra aquest dijous 19 de febrer, els jugadors del futbol base i del primer equip han volgut crear consciència social i mostrar-se a favor de la igualtat de les persones amb independència de la seva orientació sexual.
 
Per aquest motiu, i amb la col·laboració de l"entitat Pride Barcelona, el club arlequinat ha adquirit cordons amb la bandera irisada i els ha repartit entre els seus futbolistes. Està previst que, com a mostra de compromís, els jugadors del futbol base els llueixin durant aquest cap de setmana i els hi facin molts gols a l"homofòbia. D"aquesta manera, el CE Sabadell es mostra en contra de qualsevol tipus de discriminació per motius sexuals.
 
Diferents actes, també a la Nova Creu Alta
 
El membre de l"àrea social Antoni Martínez va ser l"encarregat de representar al club arlequinat durant la presentació dels actes. Segons es va informar, aquest dijous es disputaran dos partits, un de masculí i un de femení, amb l"entitat esportiva Panteres Grogues i una selecció de l"Associació de Clubs de futbol de Sabadell. Els duels es jugaran aquest dijous a Sant Oleguer a partir de les 19:15 hores.
 
A banda d"aquest esdeveniment esportiu, també es faran altres actes a la ciutat, com l"exposició itinerant "Contra las reglas: lesbianas y gays en el deporte". Aquesta exposició recorrerà diferents entitats esportives de la ciutat i es podrà veure a la Nova Creu Alta del 27 de març al 2 d"abril.
 
 
 

CES / Agenda

23 JUL

Dilluns09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

23 JUL

Dilluns19:00Olímpia

Entrenament

 

24 JUL

Dimarts09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres09:30Nova Creu Alta

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres20:00Mpal Palamós-Costa Brava

Palamós CF - CE Sabadell

 

26 JUL

Dijous09:30Olímpia

Entrenament

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell