CES / NOTICIES

El CE Sabadell realitza l"ofrena floral a la Mare de Déu de la Salut

El club arlequinat també s"ha reunit per dinar al restaurant Can Font

Tornar

Després d"entrenar-se aquest matí a la Nova Creu Alta, la plantilla al complet s"ha reunit al Santuari de la Mare de Déu de la Salut per fer l"habitual ofrena floral d"inici de temporada a la Mare de Déu de la Salut, patrona de Sabadell.

Posteriorment, el conjunt dirigit per Miquel Olmo, acompanyat també d"autoritats de l"Ajuntament de Sabadell i de directius, consellers i treballadors del CE Sabadell, s"ha desplaçat a Castellar del Vallès per realitzar un dinar al restaurant Can Font.

"Esperem que sigui un any increïble"
L"entrenador arlequinat, Miquel Olmo, ha recalcat durant el seu parlament la necessitat d"implicar-se i creure en el projecte. "Us dono la benvinguda a aquesta nova temporada. Esperem que sigui un any increïble, com diu la campanya del club. Amb actitud i compromís estem disposats a superar nous reptes. Crec en el treball en equip, formem part d"una família on tothom ha de sumar", ha comentat el tècnic.
 
Per la seva banda, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, ha esperonat la plantilla i ha agraït l"ajuda de les autoritats locals. "Agraeixo a l"alcalde i al regidor d"Esports que l"Ajuntament ens doni sempre el suport necessari per tirar endavant aquest projecte", ha remarcat.
 
Per últim, l"alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha felicitat l"equip arlequinat per la temporada passada i ha desitjat molt èxit al club de la ciutat.
 

CES / Agenda

14 NOV

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

14 NOV

Dimecres 16:30 Olímpia

Entrenament

Porta oberta

15 NOV

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta oberta

16 NOV

Divendres 10:30 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

17 NOV

Dissabte 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

18 NOV

Diumenge 17:00 Nova Creu Alta

Partit *

Jornada13 SABADELL - CF Badalona

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell