CES / NOTICIES

El CE Sabadell realitza l"ofrena floral a la Mare de Déu de la Salut

El club arlequinat també s"ha reunit per dinar al restaurant Can Font

Tornar

Després d"entrenar-se aquest matí a la Nova Creu Alta, la plantilla al complet s"ha reunit al Santuari de la Mare de Déu de la Salut per fer l"habitual ofrena floral d"inici de temporada a la Mare de Déu de la Salut, patrona de Sabadell.

Posteriorment, el conjunt dirigit per Miquel Olmo, acompanyat també d"autoritats de l"Ajuntament de Sabadell i de directius, consellers i treballadors del CE Sabadell, s"ha desplaçat a Castellar del Vallès per realitzar un dinar al restaurant Can Font.

"Esperem que sigui un any increïble"
L"entrenador arlequinat, Miquel Olmo, ha recalcat durant el seu parlament la necessitat d"implicar-se i creure en el projecte. "Us dono la benvinguda a aquesta nova temporada. Esperem que sigui un any increïble, com diu la campanya del club. Amb actitud i compromís estem disposats a superar nous reptes. Crec en el treball en equip, formem part d"una família on tothom ha de sumar", ha comentat el tècnic.
 
Per la seva banda, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, ha esperonat la plantilla i ha agraït l"ajuda de les autoritats locals. "Agraeixo a l"alcalde i al regidor d"Esports que l"Ajuntament ens doni sempre el suport necessari per tirar endavant aquest projecte", ha remarcat.
 
Per últim, l"alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha felicitat l"equip arlequinat per la temporada passada i ha desitjat molt èxit al club de la ciutat.
 

CES / Agenda

22 AGO

Dimecres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

22 AGO

Dimecres 19:00 Olimpia

Entrenament

.

23 AGO

Dijous 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

24 AGO

Divendres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

25 AGO

Dissabte 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta Tancada

26 AGO

Diumenge 19:00

Partit *

Jornada1 SABADELL - CF Peralada - Girona B

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell