CES / NOTICIES

El CE Sabadell s'inicia en els eSports

El Centre d'Esports Sabadell s’incorpora als esports electrònics de la mà de Esportia.

El club inicia la seva marxa en els eSports a través de tres títols: Rocket League , amb la lliga PlayStation, FIFA 17 i Overwatch amb la lliga Game Stadium. Pròximament, s'anunciaran nous equips amb altres esports electrònics, així com una divisió de Rocket League en PC.

L'equip de Overwatch estarà compost per: Sergio "NiwOr" Robledo, Bruno "INS" Ribeiro, Emilio "Gazz" Morales, Nuno "Killer4fun" Ferreira, Ramiro "Zok3r" Martín i Juan José "cOrestar" Martín. L'entrenador serà Álvaro "Maurov" García.

En FIFA 17 , el CE Sabadell estarà representat per Jairo "Jairo" Sánchez López i Héctor "HectoRBK" Blat Payá com a jugador suplent. En Rocket League , el CE Sabadell comptarà amb el capità Airon "ES-Freex" Rierol, Bryan "MiSTeR_uBe_" Vallejo Macías i Jairo "TheMoneyTeam_666" Fernández González per competir en PlayStation 4. Quedarà per confirmar qui serà el jugador per a PC.

La presentació de la nova secció de eSports ha tingut lloc en l'estadi de la Nova Creu Alta a les 16:15h. A ella han assistit Antoni Reguant, president del CE Sabadell, Elisabeth Rosad, directora de eSports CE Sabadell, Xavier Cortés, responsable de eSports i desenvolupament en Esportia, Airon "ES-Freex" Rierol, jugador i capità de Rocket League, i Emilio "DatGazz" Morales, jugador de Overwatch.

El president Reguant ha comentat: " El món de l'esport professional té un aliat, un company, i ha d'acostumar-se al fet que aquest lluiti al seu costat. Els nostres jugadors estan preparats per portar els nostres colors, el nostre sentiment, per camins pels quals fins ara no havíem passat. Nous desafiaments ens esperen, però estem aquí per superar-los, per guanyar, i esperem que ens acompanyeu en aquest viatge ".

Imatge: Roger Benet -CE Sabadell-

CES / Agenda

23 AGO

Dimecres · 09:30h · Nova Creu Alta

Entrenament

 

24 AGO

Dijous · 09:30h · Sant Oleguer

Entrenament

 

25 AGO

Divendres · 09:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

26 AGO

Dissabte · 20:00h · Estadi Municipal d'Olot

Partit *

Jornada2 UE Olot - SABADELL

03 SEP

Diumenge · 19:30h · José Rico Pérez

Partit *

Jornada3 Hércules de Alicante CF - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell