CES / NOTICIES

El Centre d’Esports Sabadell FC i Neteges Creu Alta renoven el seu acord fins al 2019

L'empresa de neteja és la responsable de posar a punt la Nova Creu Alta abans de cada partit

El Centre d’Esports Sabadell FC i Neteges Creu Alta han arribat a un acord de patrocini durant la temporada 2017-18 i 2018-2019. Els responsables de la firma, Joan i Jordi Soley, han escenificat l’entesa sobre la gespa de la Nova Creu Alta amb l’accionista Bruno Batlle i la directora de màrqueting, Ana Navés.

Aquest acord suma una empresa més compromesa amb la ciutat de Sabadell i amb els valors que representa. A banda de la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, la signatura inclou activitats relacionades amb el Centre d’Esports Sabadell i d’altres de compromís social que es desenvoluparan en les pròximes temporades.

Neteges Creu Alta és l’encarregada de posar a punt l’estadi abans de cada partit del CE Sabadell com a local gràcies a l’eficiència dels seus equips de neteja i el seu manteniment periòdic. Els seus valors també encaixen amb la nova filosofia del club i, per aquest motiu, cada cop més empreses estan apostant per acords de llarga durada, donant credibilitat i confiança al projecte.

Neteges Creu Alta emmarca aquesta col·laboració dins de la seva política de responsabilitat social corporativa i la seva aposta clara pel món de l’esport a la ciutat i al Vallès.

CES / Agenda

18 AGO

Dissabte 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

 

19 AGO

Diumenge 20:00 Ciutat Esportiva Dani Jarque

Partit *

Jornada3 RCD Espanyol B - SABADELL

22 AGO

Dimecres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

22 AGO

Dimecres 19:00 Olimpia

Entrenament

.

23 AGO

Dijous 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

24 AGO

Divendres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell