CES / NOTICIES

El Centre d’Esports Sabadell i el Restaurant La Rambla ​signen​ l'a​cord per dues temporades

Un dels restaurants més emblemàtics i identificats amb la ciutat aposta pel club

El Centre d’Esports Sabadell FC i el Restaurant La Rambla han arribat a un acord de patrocini fins a la temporada 2018-19. El propietari​ de l'establiment, ​Francesc Guarro, ha escenificat l’entesa sobre la gespa de la Nova Creu Alta amb l’accionista Bruno Batlle i la directora de màrqueting del club, Ana Navés. 

​El Restaurant La Rambla, situat al centre de Sabadell, ofereix una gran varietat de plats de cuina catalana, brasa i plats elaborats. A més, disposa de diferents salons i ambients per celebracions, tant familiars com d’empresa, amb un estil elegant, càlid i confortable, i amb una excel·lent relació qualitat preu. Compta amb menús adaptats a les necessitats alimentàries i intoleràncies, té una alta qualificació per part dels clients i Tripadvisor el situa entre els 25 millors restaurants de la comarca.

Els jugadors de la primera plantilla del Centre d’Esports Sabadell ho han pogut comprovar en diverses ocasions aquesta temporada, sent un lloc de germanor abans dels partits. De forma conjunta, el Centre d’Esports Sabadell i el Restaurant La Rambla aposten per la nostra ciutat, Sabadell.

CES / Agenda

18 MARÇ

Dilluns 10:30 Olimpia

Entrenament

Porta oberta

20 MARÇ

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

21 MARÇ

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

22 MARÇ

Divendres 10:30 Olimpia

Entrenament

Porta oberta

23 MARÇ

Dissabte 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

24 MARÇ

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada30 At. Levante UD - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell