CES / NOTICIES

El Centre d’Esports Sabadell i Hotel Urpí signen un acord de patrocini fins al 2020

L’acord per dues temporades recupera un gran company de viatge arrelat a la ciutat

21/12/2018

El Centre d’Esports Sabadell FC ha signat l’acord de patrocini amb Hotel Urpí, l’hotel de referència a Sabadell i al Vallès on s’hi concentren equips de totes les categories de la lliga quan disputen els seus partits a Barcelona i la seva àrea metropolitana. L’Hotel Urpí es distingeix pel seu tracte personalitzat, la seva excel·lent gastronomia amb unes habitacions confortables i uns salons de grans dimensions per acollir reunions, congressos o presentacions. També ha incorporat a l’últim pis una terrassa amb una de les millors vistes de la ciutat i un ambient acollidor.

Es tracta d’un acord de contraprestacions entre dues entitats centenàries que inclou visibilitat de marca a l’estadi per part d’Hotel Urpí amb una de les tanques a la zona de tribuna, el lloc de les grans firmes i empreses de Sabadell que donen suport al CES. Aquest és un lligam especial pel sentiment arlequinat de la propietat de l’Hotel Urpí que ens permet recuperar la confiança d’un altre patrocinador de a ciutat.

A l’acte de la signatura han assistit Josep Urpí, director de l’Hotel Urpí i Ana Navés, vicepresidenta del Centre d’Esports Sabadell. Les dues entitats de la ciutat tornen a vincular-se amb molta satisfacció per ambdues parts.

Fotografia: Críspulo Díaz. 

CES / Agenda

20 MARÇ

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

21 MARÇ

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

22 MARÇ

Divendres 10:30 Olimpia

Entrenament

Porta oberta

23 MARÇ

Dissabte 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

24 MARÇ

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada30 At. Levante UD - SABADELL

31 MARÇ

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada31 SABADELL - Valencia Mestalla

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell