CES / NOTICIES

El club recupera la presentació de tots els seus equips

Serà a la prèvia (16:00) del CE Sabadell - CD Alcoyano del pròxim dimecres

El Centre d’Esports Sabadell recupera un clàssic de cada inici de temporada. Coincidint amb la jornada intersetmanal que el primer equip disputarà el pròxim dimecres (18:00 hores) contra el CD Alcoyano, el club presentarà tots els seus equips a la Nova Creu Alta.

En total seran 47 conjunts els que desfilaran per la gespa de l’estadi: des dels patufets fins al primer equip. A més, aquest cop també estaran presents els veterans del club, l'equip de futbol inclusiu i el d'e-Sports. L’acte començarà a les 16:00 hores i durarà aproximadament una hora, moment en què tots els equips es faran una gran fotografia de família i la plantilla de Toni Seligrat començarà a preparar el duel contra l’Alcoyano.

En l'aspecte logístic, cal remarcar que les taquilles i les portes de l’estadi s’obriran a partir de les 15:30 hores. Tots els socis poden accedir a la zona que indica el seu carnet de forma gratuïta i també s'han posat entrades a disposició dels familiars dels nens del futbol base per a la presentació i el partit.

Per als no socis, es mantenen els preus de cada jornada: 15 euros a general, 30 euros a tribuna, 5 euros per a nens de 5 a 11 anys i gratis per als menors de 5 anys.

A més, s'habilitarà una carpa davant de la tribuna de la Nova Creu Alta per poder comprar productes i loteria de Nadal del club.

CES / Agenda

17 OCT

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

17 OCT

Dimecres 16:00 Olímpia

Entrenament

.

18 OCT

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

19 OCT

Divendres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

20 OCT

Dissabte 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

21 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell