El Sabadell cau al Mini Estadi (2-0)

FC Barcelona ‘B’: Suárez, Marlon, Moisés, Sarsanedas, Martínez, Carbonell (Xemi, 64’), Nili, Gumbau (Fali, 75’), Dani Romera (Mujica, 84’), Perea i Alfaro.

CE Sabadell: Jokin Ezkieta, Pastells, Verdú, Juanjo, Pol, Lucas, Jordan Sánchez, Adri (Txomin, 71’), Ian, Migue (Yeray, 57’) i Gai Assulin (Jordan Gaspar, 86’).

Gols: 1-0, 48’, Dani Romera; 2-0, 66’, Dani Romera.

Àrbitre: Francisco Miralles Selma (valencià). Va amonestar als locals Gumbau, Sarsanedas, Dani Romera i Xemi. I als visitants Verdú, Juanjo, Jordan Sánchez i Migue. Va expulsar al visitant Ian González.

Estadi: Mini Estadi. 1.630 espectadors.

No presumia ser un partit fàcil el del Sabadell al Mini Estadi. El conjunt arlequinat arribava a la desena jornada després de superar al Gavà en l’últim partit de lliga. El filial del FC Barcelona, en canvi, venia d’empatar el seu matx contra l’Atlético Levante. Una situació que no agradava a Jose Solivelles, que comentava a la prèvia que plantar-se davant un Barça ‘B’ amb aquesta dinàmica no era gens positiu.

El conjunt blaugrana va començar el partit dominant. Els de Gerard López van fer-se amb la possessió de la pilota i van anul·lar completament al Sabadell. Un Sabadell que no es va sentir còmode en cap moment de la primera meitat. Marlon i Gumbau van gaudir de les ocasions més clares a la primera part. L’actuació de Jokin Ezkieta i el poc encert dels jugadors del filial del Barça van impedir que els locals s’avancessin al marcador.

A mesura que arribàvem al descans, semblava que el Sabadell anava despertant. Tot i així, el conjunt arlequinat només va gaudir de les ocasions de Migue i Pastells que van quedar en res. Al descans del partit, empat a zero entre tots dos equips.

La segona part no va poder començar pitjor. Als tres minuts, Dani Romera va avançar al seu equip aprofitant una pilota dins de l’àrea que va acabar al fons de la xarxa. El bon joc del Barça va ser el protagonista, i al 66 Romera va posar el 2-0 amb un remat de cap ajustat al pal.

El partit, però, va acabar abans de temps. Quan quedaven quinze minuts pel final, l’àrbitre va expulsar a Ian González amb vermella directa. Amb deu jugadors i un Barça molt superior va ser impossible ni tan sols intentar-ho. Al final del partit, 2-0 favorable als locals i tres punts que es van quedar al Mini Estadi. La pròxima jornada, el Sabadell visitarà l’Atlético Levante.