El Sabadell tanca la pretemporada amb una victòria solvent contra el FC Vilafranca (0-3)

17/08/2019

S’acaba la pretemporada del Centre d’Esports Sabadell després de set partits que han servit per agafar rodatge, introduir les noves incorporacions i provar sistemes i combinacions per començar de la millor manera la temporada 2019/20. Els futbolistes d’Antonio Hidalgo han tancat la pretemporada de la millor manera amb una victòria per 0 a 3 contra el Vilafranca a Sant Pere Molanta. Els arlequinats han anat de menys a més i per completar el partit a un molt bon nivell. El tècnic Antonio Hidalgo ha fet jugar els 22 futbolistes que s’ha endut amb les novetats de Jesús Olmo i Manu Lanzarote que han tornat a vestir d’arlequinat.

La primera meitat ha estat molt intensa però amb poques ocasions. El Sabadell ha arribat amb facilitat a l’àrea rival però sense trobar porteria. El Vilafranca, ben replegat al seu camp, ha tingut una oportunitat amb una pilota al pal de la porteria defensada per Ian Mackay. A la represa hi ha hagut més dinamisme i el Sabadell ha trobat més espais, sobretot per la banda esquerra amb un Aleix Roig que ha desbordat la defensa local. Al minut 57, Aarón Rey ha finalitzat una conducció amb un xut potent que ha entrat prop de la base del pal esquerre de la porteria. El Sabadell s’avançava a marcador i al Vilafranca notava l’esforç físic dels primers 45 minuts. Gairebé a l’acció següent, una cavalcada d’Aleix Roig acabaria amb el gol de Néstor Querol des de dins l’àrea petita afusellant Casamayor. Al minut 65, el tècnic arlequinat ha canviat tots els jugadors per disputar el tram final del partit que encara deixari un gol més. Fregant el minut 90, Aitor Pascual ha completat una acció personal amb un xut de qualitat que ha acabat al fons de la xarxa. Bones sensacions en lúltim test de pretemporada. Diumenge vinent ja comença la Lliga i ho farà a la Nova Creu Alta contra el CD Castellón diumenge a les 19h.