Els dos gols d’Andorra entren al top 3 dels més matiners a domicili de la història del CE Sabadell

13/11/2019

El partit d’Andorra ens va deixar un registre per a la història. El dos gols arlequinats en els primers 7 minuts són els més ràpids a domicili de la història del CE Sabadell només per darrere dels que van fer en 6 minuts Parés i Navarro la temporada 1961/62 (Segona A) al camp del Plus Ultra, el filial del Reial Madrid. Curiosament i per desgràcia dels interessos arlequinats, cap dels dos partits van acabar en victòria. Els dos gols de diumenge van servir per empatar a Andorra però els de la temporada 1961/62 contra el Plus Ultra van acabar en no res després de la remuntada local (3-2). El top 3 dels dos gols més ràpids en els primers minuts el completa un 0-2 al minut 8 de la temporada 1956/57 al camp del Sestao amb dianes de Lara i Vila. Un dels més recordats és l’1 a 4 de la temporada 88/89 al Luís Suñer Pico d’Alzira amb dos gols en el primers 11 minuts obra de Barbarà i Kitanovski.

El registre similiar més recent és el 0-2 en 13 minuts al Municipal d’Olot de fa dues temporades amb gols de Felipe Sanchón i Gómez.

Fotografia: Críspulo Díaz.