CES / NOTICIES

Esteve Calzada: "Anunciarem l'inversor quan tot estigui signat, el projecte està molt viu"

El president del Centre d’Esports Sabadell ha actualitzat la situació institucional i esportiva del club

14/06/2019

El president del Centre d’Esports Sabadell, Esteve Calzada, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta per repassar la situació institucional i 'actualitat del club. 

Esteve Calzada ha repassat l’evolució institucional i econòmica de l’entitat durant l’últim any i ha ressaltat que “després del que hem après des que vam entrar al club, no prendrem decisions ni farem inversions sense tenir lligat el finançament”. El president del CE Sabadell ha indicat que “les converses amb l’inversor estan avançades però demanem paciència i prudència”. Preguntat pels terminis de l’entrada de l’inversor, Calzada ha assegurat que “anunciarem l’inversor quan ho tinguem tot signat, mentrestant seguim treballant en el dia dia del club”.

“Estem complint un conveni de la sortida del Concurs de Creditors amb un gran esforç per pagar Seguretat Social i Hisenda que són imprescindibles per continuar endavant, ha explicat Calzada. En l’aspecte pressupostari, Calzada ha explicat que “el Consejo Superior del Deporte ens deu 350.000€ que estaven inclosos en el pressupost d’aquesta temporada que ens haguéssin permès estar al dia”.

De manera transversal en la compareixença, el president del Centre d’Esports Sabadell ha destacat l’ambició que tindrà el projecte esportiu d’aquesta temporada: “La idea és tenir un pressupost més competitiu que el de la temporada passada per seguir amb l’objectiu de tornar al futbol professional”.

En referència als impagaments de jugadors i treballadors, el president arlequinat ha afirmat que “als jugadors se’ls deuen dos mesos i als treballadors no se’ls ha pogut pagar l’última nòmina. Vull agrair a jugadors i treballadors l’esforç que han fet en aquesta situació delicada”. En aquesta línia, Calzada ha deixat clar que en les properes setmanes es posaran el dia amb els endarreriments.

Esteve Calzada ha reiterat la importància d’haver acabat la temporada i assolir la permanència a la Segona Divisió B. Una situació que permet mirar amb optimisme el futur del club. “Fa menys d’un mes estàvem celebrant tots la permanència a Olot, no era l’objectiu de la temporada però és important no oblidar-ho”, ha apuntat Calzada.Pel que fa la la Junta General d’Accionistes de dilluns, el president  ha destacat que “és un formalisme que hem de passar en el procés de regularització del club i de sanejament del balanç econòmic, aquesta compareixença no respon a la proximitat a la Junta”.

 

Fotografia: Críspulo Díaz. 

CES / Agenda

27 SEP

Diumenge 16:00 Estadio de Son Moix

Partit

Jornada3 RCD Mallorca - CE Sabadell

04 OCT

Diumenge 16:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada4 CE Sabadell - RCD Espanyol de Barcelona

11 OCT

Diumenge Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada5 CE Sabadell - CD Mirandés

18 OCT

Diumenge Carlos Belmonte

Partit

Jornada6 Albacete BP - CE Sabadell

21 OCT

Dimecres Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada7 CE Sabadell - AD Alcorcón

25 OCT

Diumenge Estadio de La Romareda

Partit

Jornada8 Real Zaragoza - CE Sabadell

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell