CES / NOTICIES

Èxit de la primera setmana de campanya

El total de socis s'enfila als 440, pràcticament el triple que fa un any

Fa tot just una setmana, el Centre d'Esports Sabadell presentava la seva campanya de socis 2018-19 sota el lema 'El CES de TOTS'. Una campanya que recull el testimoni de l'any anterior, l'any del canvi, i que segueix generant il·lusió entre la parroquia arlequinada per la serietat d'aquest projecte i els fitxatges que s'han fet per pujar el nivell de la plantilla.

Després dels primers set dies, 440 socis i sòcies han passat per les oficines de la Nova Creu Alta o per la pestanya web per donar-se d'alta o renovar el seu carnet. Traslladat als números, ara mateix ja hi ha un 19,38% del total de socis de la campanya passada (2.270), una xifra que va anar creixent durant tota la temporada i que es va seguir alimentant a la segona volta.

La dada és encara més impactant si la comparem amb la primera setmana de la campanya 17-18, on el total de socis que ja havien omplert el formulari era de 177, 263 menys que el període d'aquest 2018.

Números positius, que denoten esperança i il·lusió en aquest segon any de projecte, i que han de seguir creixent entre tots, com ha fet aquest matí el president del Centre d'Esports Sabadell, Esteve Calzada.

Demà dissabte les oficines del club romandran obertes de 10:00 a 13:30 hores.

Imatge: Críspulo Díaz.

CES / Agenda

23 SEP

Diumenge 17:00 Nova Creu Alta

Partit *

Jornada5 SABADELL - Ontinyent CF

30 SEP

Diumenge

Partit *

Jornada6 Villarreal CF 'B' - SABADELL

07 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada7 SABADELL - RCD Espanyol B

14 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada8 CD Ebro - SABADELL

21 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

28 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada10 UE Cornellà - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell