CES / NOTICIES

Felipe: "L'objectiu és estar fins al final amb els molts equips que lluitaran per la quarta plaça"

El màxim golejador arlequinat d'aquesta temporada ha comparegut en roda de premsa

  • “Està clar que veníem fent les coses bé però al final els resultats són els que marquen. Era necessari treure la victòria per donar-nos confiança i que el treball de la setmana, que es molt bo, es tradueixi en punts”.
  • “Qui aconsegueix dues o tres victòries consecutives s’apropa molt i està allà. El nostre objectiu ha de ser estar el més a prop possible per poder lluitar amb els molts equips que crec que aspiraran a la quarta plaça”.
  • “La setmana passada, amb molt poc, ja vaig veure que (Arturo) era un gran jugador i per la meva forma de jugar, em va molt bé. Era molt necessari i fonamental tancar un jugador d’aquestes característiques en el mercat”.
  • “Amb el nou entrenador encara no han perdut. Han tret bons resultats contra equips de nivell, o sigui que els hem de tenir en compte. Com cada setmana, haurem d’anar com si ens juguéssim la vida”.
  • “Si pugués jugar totes les setmanes aquí, ho faria. Prefereixo jugar a casa i dur el pes del partit. Fora de casa jugues diferent, és un altre tipus de joc, els equips no es tanquen tant com aquí i això influeix”.
  • “Hem de tenir en compte que ells ens van fer mal a pilota aturada i si conseguim tapar aquestes jugades, és molt difícil que qualsevol equip ens faci gol”.

Imatge: Sendy Dihör.

CES / Agenda

24 FEB

Diumenge 12:00 CE Dani Jarque

Partit *

Jornada26 RCD Espanyol B - SABADELL

03 MARÇ

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada27 SABADELL - CD Ebro

10 MARÇ

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada28 CD Teruel - SABADELL

17 MARÇ

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada29 SABADELL - UE Cornellà

24 MARÇ

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada30 At. Levante UD - SABADELL

31 MARÇ

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada31 SABADELL - Valencia Mestalla

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell