CES / NOTICIES

Gai Assulin: "Estic molt motivat per aquest tram de partits"

L'extrem israelià ha comparegut aquest migdia en roda de premsa

  • "Va ser una ocasió desaprofitada però si mirem el partit, vam fer les coses molt bé, ho vam intentar tot, vam crear ocasions i només la pilota no va voler entrar. Queda moltíssim i hem de seguir en aquesta línia".
  • "Ens va faltar gol l'altre dia però tampoc crec que sigui una cosa increïble. A mesura que anem generant ocasions, la pilota entrarà".
  • "Felipe i jo connectem molt bé. És un gran jugador que admiro moltíssim i quan tinc la pilota el busco perquè amb la mirada ens entenem. És un gust jugar amb ell i espero que puguem treure profit per a l'equip".
  • "Vaig estar molt de temps aturat per la lesió i m'ha costat agafar el ritme però l'altre dia vaig aguantar bé els 90 minuts".
  • "El Villarreal 'B' és un equip al qual li agrada jugar a futbol, com a la majoria de filials. Hem d'intentar fer el nostre partit i anar al 200%; i amb pilota, generar ocasions per guanyar el partit".
  • "A mi em motiva més anar a camps de gespa natural on es pot jugar molt bé a futbol. Estic molt il·lusionat per afrontar aquest tram de partits molt important per seguir cap a l'objectiu".

CES / Agenda

17 GEN

Dimecres · 10:30h · Sant Oleguer

Entrenament

 

17 GEN

Dimecres · 16:30h · Olímpia

Entrenament

 

18 GEN

Dijous · 10:30h · Nova Creu Alta

Entrenament

 

19 GEN

Divendres · 10:30h · Olímpia

Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 09:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 12:00h · Ciutat Esportiva Joan Gamper

FC Barcelona 'B' - CE Sabadell Juv 'A'

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell