CES / NOTICIES

Grego Sierra: "L'estrena no va ser la que esperàvem però estem treballant molt per treure els tres punts aquest diumenge"

El central arlequinat explica que l'equip ha analitzat els errors de diumenge per no repetir-los

28/08/2019

El futbolista del Centre d'Esports Sabadell Grego Sierra ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en la setmana de la segona jornada de Lliga contra l'Atlético Levante a la Ciutat Esportiva de Bunyol diumenge a les 19h.

37 jornades per competir: "Hem d'estar tranquils, no va ser l'estrena que esperàvem però estem treballant molt per treure els tres punts aquest diumenge".

Corregir errades: "Vam tenir errors que ja hem analitzat per no repetir. Vam tenir moltes imprecisions, hi ha partits que no surten les coses i s'ha d'assumir i mirar endavant".

Proper rival: "L'Atlético Levante també voldrà tenir la pilota i ser protagonistes. És veritat que a Segona B ens trobarem moltes situacions com les de diumenge amb dues línies de quatre ben ordenades al davant i haurem de ser capaços de superar-les. Estic convençut que les coses ens sortiran bé".

Sistema de joc: "Ens trobem còmodes amb el sistema de tres centrals, l'hem treballat durant la temporada i ens ha donat un bon rendiment. Per un mal resultat no ens podem tornar bojos. Seguirem treballant per dominar el sistema i trobar variables".

Bunyol: "És un camp difícil, les condicions són estranyes. Hi ha poca gent i normalment fa aire però ens haurem d'adaptar. Serà igual per als dos equips". 

Fotografia: Críspulo Díaz. 

CES / Twitter CE Sabadell