CES / NOTICIES

Guanya un viatge al Carib durant el Sabadell - Barça 'B'

L'empresa 'Viatja pel món' farà diferents sortejos durant el partit d'aquest cap de setmana.

L'empresa patrocinadora del CE Sabadell, 'viatja pel món', aquest cap de setmana durant el partit farà dos sortejos entre tots els assistents al partit.

Sorteig d'un viatge per a dues persones al Carib:
En aquest sorteig, socis i no socis del CE Sabadell poden participar-hi. Això sí, per poder participar, haureu d'omplir un formulari i agafar el vostre número de participant, que tindrà un preu de 5€, que als socis arlequinats els hi abonarà l'empresa 'Viatja pel món'. També per megafonia i durant el descans s'anunciarà el nom de l'afortunat o l'afortunada. Un cop finalitzat el partit, el premiat haurà d'anar a la tribuna de l'estadi on rebrà l'entrega del premi gentilesa de 'Viatja pel món'.

Sorteig d'un cap de setmana per a dues persones:
Per poder participar-hi, la condició és ser soci del CE Sabadell. Entre tots els socis que hagin anat al partit es farà el sorteig i s'anunciarà el guanyador/a durant el descans per megafonia. Un cop finalitzat el partit, l'afortunat o afortunada haurà d'anar a la tribuna de l'estadi on rebrà l'entrega del premi gentilesa de 'Viatja pel món'.

Sorteig d'una segona equipació del CE Sabadell:
Entre tots els socis arlequinats que vagin a veure el partit, durant el descans, es farà el sorteig d'una samarreta de la segona equipació arlequinada d'aquesta temporada. Com en els anteriors sortejos, també s'anunciarà per megafonia durant el descans i caldrà que la vagi a recollir a la porta de tribuna un cop acabat el partit.

CES / Agenda

21 OCT

Dissabte · 10:00h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

21 OCT

Dissabte · 16:30h · Olímpia

CE Sabadell 'B' - UE Vic

 

21 OCT

Dissabte · 19:15h · Olímpia

CE Sabadell Juv 'A' - UFB Jàbac i Terrasssa

 

22 OCT

Diumenge · 16:00h · Recasens

SE AEM - CE Sabadell Fem

 

22 OCT

Diumenge · 17:00h · Nova Creu Alta

Partit *

Jornada10 SABADELL - Ontinyent CF

23 OCT

Dilluns · 10:30h · Olímpia

Entrenament

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell