Idees foses

Segueix sent un os dur de rosegar el CF Badalona a la Nova Creu Alta. Per vuitena vegada consecutiva, el Centre d’Esports Sabadell ha estat incapaç de derrotar el conjunt escapulat a l’estadi creualtenc en un partit en què, amb una mica més d’encert en les poques ocasions que hi ha hagut, es podria haver decantat la balança. Tot plegat, en el dia en què Juanjo Ciércoles s’ha pogut acomiadar de l’afició arlequinada, rebent un reconeixement per part del club, i en què una apagada generalitzada al barri ha deixat el ‘Temple’ sense llum i el joc s’ha hagut d’aturar durant un quart d’hora.

Tots dos equips, amb els conceptes defensius molt assimilats i en fase de construcció a nivell ofensiu, han ofert una primera part igualada on els de Toni Seligrat han estat lleugerament millors durant la primera mitja hora. Jérémy Guillemenot, debutant avui, ha tingut la primera gran ocasió amb un xut mossegat quan es plantava sol davant Morales. Passada la mitja hora, la segona: jugada d’estratègia en una falta des de la frontal i la rematada de Josu ha marxat al lateral de la xarxa. El Badalona només ha avisat en els últims cinc minuts del primer temps en un cop de cap de Moyano i un un contra un de Enri amb Roberto sense massa angle.

La segona part ha començat amb aquesta apagada als onze minuts de joc que ha obligat a activar el generador d’emergència de l’estadi. Quan s’ha reprès el joc, el Sabadell ha tingut el domini de la pilota però no ha creat excessiu perill. Aquesta superioritat s’ha accentuat amb la segona groga que ha vist Álvaro Vega a un quart d’hora per al final. Però ha faltat clarividència en l’última passada i tampoc s’ha inquietat la porteria de Morales. Només un xut a la mitja volta de Migue García ha posat a prova el porter escapulat.

El final sense afegit i amb certa confusió ha estat la darrera nota d’un enfrontament atropellat que fa patent la incomoditat de jugar en els últims anys contra el CF Badalona. El CE Sabadell tanca la quarta jornada en onzena posició, amb cinc punts, abans de visitar el pròxim diumenge (12:00) el camp del penúltim classificat, el Deportivo Aragón.

Toni Seligrat:

• “Ha estat un partit espès, d’aquests típics de Segona B en què cap dels dos equips està fresc i pot desequilibrar el rival”.
  • “Hem estat més a prop de l’1-0 que del 0-1. Tot el que sigui sumar és positiu però amb pilota hem de millorar moltíssim”.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Dani Gómez, Óscar Rubio, Migue, Pol Moreno, Pedro Capó, Guillemenot (Migue García, 75′), Ángel (Mario, 80′), Marc Martínez (Adri Díaz, 63′), Felipe Sanchón i Josu.

CF Badalona: Morales, Álvaro Vega, Albarrán, Juanjo, Moyano, Parera, Marcel Serramitja (Marc Cosme, 85′), Toni Lao (Robert, 77′), Enri (Adri Rivas, 59′), Aly Coulibaly i Kilian.

Gols: Cap.

Àrbitre: Francisco Miralles Selma (col·legi valencià). Ha amonestat als locals Josu i Dani Gómez; i als visitants Moyano, Albarrán i Juanjo. Ha expulsat per doble amonestació al visitant Álvaro Vega.

Estadi: Nova Creu Alta. 1.745 espectadors.

Imatge: Sandra Dihör.