CES / NOTICIES

Josu Ozkoidi: "Volem aconseguir que la Nova Creu Alta sigui inexpugnable"

El futbolista basc ressalta que l'afició es mereix gaudir de més victòries a l'estadi que la temporada passada

Tornar

1/11/2018

El futbolista del Centre d'Esports Sabadell, Josu Ozkoidi, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la setmana que l'equip disputarà l'onzena jornada de Lliga contra l'Atlético Levante aquest diumenge (17h) a la Nova Creu Alta. 

Canvi de dinàmica en aquest últim mes: "La plantilla és la mateixa però els resultats positius canvien l'estat anímic dels jugadors. Crec que tenim una plantilla molt bona i treballant dur com ho fem els resultats positius havien d'arribar".

Fer-se forts a casa: "Ens prenem el partit com una nova oportunitat de treure tres punts més però el que sí volem la plantilla és que la Nova Creu Alta sigui inexpugnable, hem de guanyar sempre. La temporada passada ens va faltar guanyar més a casa i l'afició es mereix veure més victòries a casa".

Bon rendiment al lateral: "En principi aquest any pensava que jugaria a la part ofensiva però l'any passat el míster ja em va provar de lateral esquerre i no m'ha agafat desprevingut. Em trobo còmode al lateral i sempre estic a disposició del míster per jugar on sigui".

Marge de millorar al lateral: "Sobretot el que vull millorar son els 1 contra 1 perquè no estic acostumat que m'encarin. La resta és treballar molt i anar a per totes. M'haig de concentrar molt per treballar bé tàcticament amb la línia defensiva".

Partit contra l'Atlético Levante: "És un filial i ja sabem que tots els filials són perillosos. Sabem que és un equip que li agrada jugar amb pilota però a casa nosaltres ens sentim forts i tractarem l'Atlético Levante com qualsevol altre equip. Estan en bona dinàmica però nosaltres també i hauran de fer moltes coses bé si volen treure alguna cosa positiva de l'estadi". 

CES / Agenda

22 GEN

Dimarts 10:30 Olímpia

Entrenament

Porta oberta

23 GEN

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

24 GEN

Dijous 10:30 Olímpia

Entrenament

Porta oberta

25 GEN

Divendres 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

26 GEN

Dissabte 18:00

Partit *

Jornada22 FC Barcelona B - SABADELL

03 FEB

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada23 SABADELL - CD Atlético Baleares SAD

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell