CES / NOTICIES

La Copa Challenge CES es consolida per acomiadar la temporada a la Nova Creu Alta

L'equip de patrocinadors aixeca la copa de la segona edició del torneig després d'imposar-se als combinats de premsa i al de treballadors del club

11/06/2019

La 'Copa Challenge CES' es consolida com a cloenda de la temporada a la Nova Creu Alta en agraïment al suport i la tasca dels patrocinadors, els periodistes que segueixen l'actualitat del Centre d'Esports Sabadell, i els treballadors i direcitva del club. 

El format d'enguany ha estat d'un triangular entre un combinat de patrocinadors, un de periodistes i un de treballadors i directius del Centre d'Esports Sabadell amb partits de 30 minuts de durada amb un descans entre cadascun per recuperar energies. La primera edició de la 'Copa Challenge CES' la va guanyar l'equip de treballadors del club però aquesta segona el trofeu l'ha aixecat l'equip de patrocinadors després de fer un ple de victòries. En el primer enfrontament, el combinat de patrocinadors ha guanyat per 2 a 1 l'equip de treballadors i directius, mentre que en el segon, s'han desfet per 5 a 3 de l'equip de premsa. 

Una jornada qextraordinària que ha acabat amb un pica-pica a a la Sala VIP de la Nova Creu Alta amb un bon ambient entre tots els participants. 

Fotografia: Críspulo Díaz. 

CES / Agenda

24 GEN

Divendres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta Oberta

25 GEN

Dissabte 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta Tancada

26 GEN

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada22 Valencia Mestalla - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell