La història gairebé es repeteix

La setmana passada, l’experiment de Pedro Capó com a davanter centre davant l’Atlético Baleares va funcionar i avui, al Nou Camp de Morvedre, ha estat a punt de fer-ho el de Víctor Martínez. El futbolista del filial, més habituat a jugar al mig del camp, ha estat el protagonista estrenant-se com a titular, fent de ‘9’ i marcant el gol que ha avançat el Centre d’Esports Sabadell a Sagunt tot i la manca de pólvora per les baixes. Però Morvedre ha pujat els decibels a la segona part i l’Atlético Saguntino ha igualat el duel gràcies a un gol de Pau Franch. Els romans han tingut ocasions clares per endur-se els tres punts, però ha estat el Sabadell qui ha estat a punt de calcar la història de la temporada passada i Pedro Capó ha tingut la victòria en les seves botes. En tot cas, una nova demostració que el Sabadell és un equip molt dur de batre fora de casa tot i que també té les seves oportunitats per ‘matar’ els partits.

Toni Seligrat ha sorprès a la prèvia amb la presència de Víctor en l’onze inicial i el jove migcampista del ‘B’ només ha trigat set minuts en tornar-li la confiança al míster de Torrent. L’avui número ‘7’ arlequinat ha recuperat una pilota a la frontal i ha engaltat un xut creuat que ha superat al porter del Saguntino, Lluna, per marcar el seu primer gol amb la samarreta del primer equip.

El guió del partit s’ha assemblat molt al de fa dues setmanes a Santa Eulària. El duel s’ha disputat majoritàriament en terreny de la defensa arlequinada però els de Seligrat han estat molts segurs al darrere i només ha rebut dos ensurts a la primera part: un xut de Juliá des del punt de penal que ha marxat fregant el travesser i una jugada personal de Gámez a les acaballes que ha refusat Óscar Rubio pràcticament sota pals.

La segona part, en canvi, ha estat una autèntica ruleta. Ángel, amb un xut llunyà, i Adri Díaz, en una sèrie de rebots que ha acabat amb la pilota al pal, han estat a punt d’ampliar diferències. El Saguntino s’ha tornat a fer amb el control del partit i el perill ha passat pel cap i les botes de Nuha. Una rematada del davanter de Santa Coloma de Farners ha fet volar Roberto i el propi futbolista d’origen gambià ha fabricat una jugada que ha rematat d’esperó Pau Franch per situar l’empat en el marcador a menys de 20 minuts per al final.

El Nou Camp de Morvedre, sempre hostil, s’ha convertit en una olla a pressió i el mateix Nuha ha estat a punt de capgirar el resultat amb un altre cop de cap que ha fregat el travesser. Però l’entrada de Gai Assulin ha donat aire al Sabadell en atac. L’extrem israelià ha estat un punyal per banda esquerre i els de Seligrat també s’han pogut endur la victòria. En l’última jugada del partit, gairebé com a la temporada passada amb el gol de Migue García, Pedro Capó s’ha quedat tot sol davant Lluna però el seu xut ha marxat massa alt.

Partit condicionat per les baixes que podria haver caigut de part de qualsevol equip però que ha finalitzat amb aquest just repartiment de punts. Una nova jornada en què el Sabadell no perd fora de casa i un empat que es farà bo si el pròxim diumenge (17:00) se sumen els tres punts a la Nova Creu Alta contra l’Ontinyent.

Toni Seligrat:

• “Es pot veure el got mig ple o mig buit. És un puntet més fora de casa en un camp dificilíssim”.
  • “Crec que hem fet un partit extraordinari al que s’ha de jugar aquí, que no és el que dominem ni el que ens agrada”.

FITXA TÈCNICA

Atlético Saguntino: Lluna, Gámez, Gimeno, Marín, Óscar, Juliá, Gallego (Granell, 68’), Álex Felip (Pau Franch, 58’), Nuha, Lois i Kata (Fas, 54’).

CE Sabadell: Roberto, Dani Gómez, Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Adri Díaz (Trápaga, 87’), Víctor (Guillemenot, 68’), Pol Moreno, Josu (Gai Assulin, 77’), Ángel i Pedro Capó.

Gols: 0-1 (7’) Víctor. 1-1 (72’) Pau Franch.

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (col·legi balear). Ha amonestat als locals Nuha, Gámez i a l’entrenador David Gutiérrez; i als visitants Víctor, Dani Gómez, Migue i al delegat Cristian Lanzarote.

Estadi: Nou Camp de Morvedre.

Imatge: Sandra Dihör.