CES / NOTICIES

La històrica fotografia de la sala de premsa Miguel Quereda ja té la firma del seu autor

La firma del fotògraf Juanma Peláez ja llueix en la icònica fotografia del partit del play-off d'ascens contra l'Eibar de l'any 2011

5/12/2018

Aquest matí s'ha dut a terme l'acte de reconeixement a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta al fotògraf Juanma Peláez per l'autoria de la fotografia que omple una de les parets laterals de la sala. Actualment, Juanma Peláez treballa com a fotoperiodista a Nació Sabadell i històricament ha estat vinculat professionalment al Centre d'Esports Sabadell. Es tracta d'una instantània icònica per als aficionats arlequinats del partit de l'eliminatòria de campions del play-off d'ascens a Segona Divisió A l'any 2011 contra l'Eibar. Aquell dia la Nova Creu Alta es va vestir de gala amb més de 16.000 espectadors que van recolzar l'equip dirigit per Lluís Carreras i liderat per jugadors com David De Navas, Agustín Fernández o Juvenal Edjogo que acabaria ascendint a Segona gràcies a l'empat a un del partit de tornada a Ipurua. 

L'acte ha comptat amb la presència del conseller de Comunicació i Relacions Institucionals del club, Xavi Andreu, qui ha agraït a Juanma Peláez en nom del club la cessió de la fotografia. 

Fotografia: Albert Segura. 

CES / Agenda

21 AGO

Dimecres 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta Tancada

22 AGO

Dijous 10:00 Sant Oleguer

Entrenament

Porta Oberta

23 AGO

Divendres 10:00 Sant Oleguer

Entrenament

Porta Oberta

24 AGO

Dissabte 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta Tancada

25 AGO

Diumenge 19:00 Nova Creu Alta

Partit *

Jornada1 SABADELL - CD Castellón

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell