CES / NOTICIES

La NCA obre les seves portes a SMATSA

Treballadors de l'empresa van gaudir d'una jornada festiva i van presenciar el Sabadell-Ebro

Jornada festiva a la Nova Creu Alta per unir a dues grans famílies: SMATSA i el CE Sabadell FC. El 'Temple' arlequinat va obrir les seves portes als més de 600 treballadors i treballadores d'SMATSA per tal que, juntament amb les seves famílies, gaudissin d'un dia ple d'activitats per a totes les edats.

De bon matí, i amb el seu director general, Eugenio Díaz, al capdavant, la gent d'SMATSA va deixar el Gol Sud enllestit per a una gran festa amb inflables, jocs i tallers de reciclatge, tant per a grans com per a petits. Jocs dels que fan família i promouen la sensibilització de tots pel mediambient.

La importància de la recollida selectiva de residus estava a cada racó de l'estadi, mentre treballadors i directiva d'SMATSA compartien bons moments i bona sintonia, d'aquella que es guanya dia a dia.

SMATSA i els aficionats arlequinats van compartir tot el matí i el dinar a la 'food truck' fins a l'hora del partit entre el CE Sabadell i el CD Ebro, quan tots ells van omplir la grada SMATSA amb bufandes i banderes, i van donar més color que mai al Gol Sud de l'estadi.

Ens omple d'orgull comptar amb vosaltres i amb SMATSA, empresa model en gestió i serveis de mediambient.

Imatges: Críspulo Díaz.

CES / Agenda

17 OCT

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

17 OCT

Dimecres 16:00 Olímpia

Entrenament

.

18 OCT

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

19 OCT

Divendres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

20 OCT

Dissabte 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

21 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell