CES / NOTICIES

La Nova Creu Alta, epicentre mundial a YouTube

Més de 3.000 espectadors en directe i 500.000 online segueixen #ElPartidazoMMs a Sabadell

Un espectacle sense precedents. La Nova Creu Alta va acollir aquest dissabte el primer partit que es disputava a Espanya entre els millors YouTubers i les xifres parlen per si mateixes. 3.347 seguidors es van donar cita a l'estadi creualtenc per viure aquest espectacle pioner i més de 500.000 ho van fer en algun moment de l'enfrontament en els canals dels capitans dels dos equips: RobertPG i Doctore Pollo.

Prop de 48 hores després del final del partit, el vídeo ja acumula més de 2.000.000 milions de reproduccions i segueix sent el primer en tendències a YouTube. Tot plegat ha col·locat Sabadell i la Nova Creu Alta en el centre del mapa durant uns dies. El 'show' organitzat per M&M's i PrimeTubers va ser tot un èxit a nivell d'audiències però també de joc. La Élite i La Crazy Crew van disputar un bon partit de futbol 7 a dues parts de 30 minuts que va acabar amb victòria dels primers per 3-0 gràcies al hat-trick d'Spursito. La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, i el responsable de màrqueting de M&M's Iberia, Carlos Mir, van fer entrega de la primera copa de campions de #ElPartidazoMMs.

Al final del partit, els YouTubers van fer les delícies dels joves seguidors presents a la Nova Creu Alta fins que es va produir una inevitable invasió de camp i es van viure moments d'autèntiques estampides i corredisses per poder saludar i fer-se fotos amb els seus ídols.

La notícia del primer partit entre YouTubers amb públic també ha corregut com l'escuma entre els mitjans de comunicació. Alguns com Marca, El Mundo, Palco23 TV3 ja se n'han fet ressò.

Imatges: Sandra Dihör / Jesús Arroyo.

CES / Agenda

20 MARÇ

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

21 MARÇ

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

22 MARÇ

Divendres 10:30 Olimpia

Entrenament

Porta oberta

23 MARÇ

Dissabte 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

24 MARÇ

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada30 At. Levante UD - SABADELL

31 MARÇ

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada31 SABADELL - Valencia Mestalla

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell