CES / NOTICIES

L'ajuntament de Sabadell rep al Centre d'Esports Sabadell

L'Alcaldessa Accidental i Tinent d'Alcalde de promoció de la ciutat i innovació Marisol Martínez, ha rebut a jugadors, cos tècnic i mèdic, i directius a la Sala de Plens de l'Ajuntament de la ciutat

El Centre d'Esports Sabadell FC ha estat rebut aquest migdia per la Regidora d'Esports i Alcaldessa en funcions Marisol Martinez, en un acte a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Juntament amb el President de l'entitat, Esteve Calzada, han demostrat la sintonia i la sensibilitat del consistori cap al club que dona nom a la ciutat.

Aquesta rebuda escenifica l'arrelament que vol continuar tenint el Centre d'Esports Sabadell Futbol Club amb la ciutat i les entitats i institucions.

Esteve Calzada:

"Agraïr a l'Ajuntament el seu suport en aquest primer any tant dur que portem per tal de reconduir el CE Sabadell. Ha estat un esforç titànic de tots els que formem part del Club, però en el que sempre em trobat el suport del consistori i en especial la sensibilitat de la Regidora d'Esports i de la Regidoria de Promoció de la ciutat i innovació":

"Portem la marca Sabadell i representem la ciutat i això és una gran responsabilitat, ja que si a nosaltres ens va bé com a club, repercuteix de forma positiva en la ciutat".

Marisol Martinez:

" Porteu el nom de la ciutat amb orgull i sou el referent de la ciutat, amb la responsabilitat que això comporta. Teniu una afició incondicional però exigent a la vegada".

"Partíem d'un Centre d'Esports Sabadell que no es mereixia estar com estava, ja que ens mereixem estar en una categoria superior"

"Gràcies al club ja que ha apostat per la cantera, que al final és la base d'un projecte de futur, i pel futbol femení, que tots sabem que és un fons perdut, però no a llarg termini"

CES / Agenda

15 DES

Dissabte 09:00 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell