CES / NOTICIES

L'homenatge a 'Honved' Orriols escalfa motors

Aquest dissabte (18h) tindrà lloc un amistós a la Nova Creu Alta

Tornar

L'Agrupació de Veterans del Centre d'Esports Sabadell ja ho té tot a punt per l'homenatge que se li retrà aquest dissabte 30 d'abril a Josep 'Honved' Orriols, massatgista del club durant gairebé quatre dècades.

La jornada començarà ben aviat, a les 10:00 del matí, amb una prova de marxa de 5 quilòmetres de distància a les pistes d'atletisme Josep Molins ubicades a Sant Oleguer. Aquesta disciplina ha estat sempre l'altra gran passió del 'Honved'.

A la tarda (18:00) serà el torn de la Nova Creu Alta. El temple creualtenc obrirà a tothom les seves portes per presenciar l'amistós que disputarà la selecció catalana de veterans contra el combinat d'exjugadors del Centre d'Esports Sabadell. Aquest és el banderí que s'ha preparat per commemorar l'acte:

Tot plegat culminarà a les 21:00 de la nit amb el sopar de germanor que tindrà lloc a l'Hotel Urpí i pel qual s'han venut ja més de 200 tiquets.

Convocatòria de la selecció catalana: Capdevila, Roger Garcia Junyent, Sánchez Jara, Ferrón, Ángel Morales, Toni Velamazán, 'Mingo', Albert Luque, Lardín, Rubén Navarro, Dani Marín, David Garcia, Albert Tomàs, Alfonso Gómez, Sergi Raset, Juan Manuel González, Molist, Albert Martínez, Jordi Martínez, Delmàs, Puigdollers.

Imatge: Roger Benet.

CES / Agenda

19 ABR

Dijous · 10:30h · Olímpia

Entrenament

 

20 ABR

Divendres · 10:30h · Olímpia

Entrenament

 

21 ABR

Dissabte · 10:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

21 ABR

Dissabte · 17:00h · Mpal Nou Palamós - Costa Brava

Fundació Esportiva Palamós - CE Sabadell Juv 'A'

 

22 ABR

Diumenge · 12:00h · Olímpia

CE Sabadell 'B' - UE La Jonquera

 

22 ABR

Diumenge · 12:00h · Municipal de Formentera

Partit *

Jornada35 SD Formentera - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell