CES / NOTICIES

L'Oficina d'Atenció al Soci de la Nova Creu Alta romandrà tancada fins al 24 de març

Es tracta d'una de les mesures preventives que ha adoptat el club arran del COVID-19

12/03/2020

El Centre d'Esports Sabadell comunica als seus socis i aficionats que l'Oficina d'Atenció al Soci a romandrà tancada fins al dimarts 24 de març dins de les mesures preventides que ha adoptat el club pel virus COVID-19. Per a qualsevol consulta o informació us atendrem a través del correu atenciosoci@cesabadell.cat. L'obertura de l'Oficina d'Atenció al Soci està prevista per al dimecres 25 de març en la setmana del partit CE Sabadell - FC Andorra previst pel diumenge 29 de març.

Pel que fa a l'activitat del futbol base, recordem que els entrenaments han quedat supesos fins a nou avís i la competició s'atura durant les dues properes setmanes tal com va informar ahir la Federació Catalana de Futbol. Per a qualsevol consulta relacionada amb el futbol base podeu dirigir-vos als seus responsables a través del correu futbolbase@cesabadell.cat.

Preguem comprensió a tota la família arlequinada per aquestes mesures preventives arran del COVID-19 entenent la responsabilitat social que ens pertoca com a club. 

Totes les mesures que ha pres el club estan subjectes als canvis que aconsellin en cada moment les autoritats sanitàries i esportives.

CES / Twitter CE Sabadell