Massa càstig (0-3)

CE Sabadell: Jokin, Pastells, Verdú, Juanjo, Pol, Lucas Viale, Txomin (Jordan Sánchez, 56’), Adri (Franquesa, 64’), Migue, Álvaro (Jordan Gaspar, 64’) i Gai Assulin.

UE Llagostera: Moragón, Albarrán, Eloy, Samu, Valentín, Masó, Robert (Pablo, 74’), Colo (Pol Calvet, 65’), Manel, Ruben (Setti, 81’) i Marc Fernández.

Gols: 0-1, 35’, Coro (p); 0-2, 55’, Marc Fernández; 0-3, 78’, Pablo.

Àrbitre: Julio Mena Gimeno (valencià). Va amonestar als visitants Robert i Masó.

Estadi: Nova Creu Alta. 1.647 espectadors.

El guió del partit va ser l’esperat. Dos equips als que els hi agrada tenir la pilota, la van voler des del primer minut. Durant un primer moment, ambdós equips van compartir la possessió de l’esfèric. A mesura que passava la primera meitat, però, el Sabadell es va fer una mica més amb el domini. En 12 minuts, els arlequinats van tenir fins a quatre córners a favor. Al 17, Moragón va haver de treure una centrada perillosa de Gai.

Poc després, Migue va tenir l’ocasió més clara dels primers 45 minuts. El davanter va rematar bé una assistència des de la banda que, desafortunadament, va marxar fora. Quan semblava que el Sabadell estava relativament còmode al terreny de joc, Juanjo Ciércoles va provocar un penal favorable al Llagostera. Coro va enganyar a Jokin Ezkieta i va posar el 0-1 al minut 35. Al descans, victòria per la mínima dels visitants.

A la represa, el conjunt de Jose Solivelles va prendre la iniciativa i es va fer amb la possessió. El Sabadell va tenir moltes ocasions, però desafortunadament sense efectivitat. El Llagostera, en canvi, va saber aprofitar les poques que va tenir. Als deu minuts de la segona part, Marc Fernández va anotar el segon pel conjunt visitant. Amb el 0-2, el partit es va posar complicat.

Tot i el resultat advers, els arlequinats van seguir lluitant i van gaudir d’algunes ocasions més. Jordan Gaspar ho va provar només entrar i , al 72, Moragón va haver d’aturar un gran xut de Gai Assulin. Sis minuts després, Pablo sentenciaria el matx anotant el tercer pel Llagostera. Al final, massa càstig per un Sabadell que va merèixer més.