Massa càstig al Mini Estadi

El Centre d’Esports Sabadell arribava al Mini Estadi de Vila-real amb el convenciment de repetir la victòria de fa dues setmanes a Balears. I marxa amb les sensacions d’haver fet un gran esforç sobre el camp sense que s’hagi vist reflectit al marcador. El filial groguet ha estat molt eficaç a la primera meitat i ha transformat les dues ocasions clares que ha tingut. El Sabadell ha reaccionat als segons 45 minuts però el gol d’Arturo al minut 46 no ha estat suficient per aixecar el partit. Toni Seligrat ha donat entrada en l’onze inicial a Gato, Valentín i Pedro Capó per Pol, Carlos Cobo i Josu respecte el partit de fa una setmana contra l’Ontinyent CF.

El CE Sabadell ha sortit ordenat sobre la gespa del Mini Estadi i amb les idees clares per posar les coses difícils al Villarreal ‘B’. Després d’uns primers vint minuts de tanteig entre els dos equips amb un Sabadell ben posicionat al camp per controlar el joc associatiu del filial groguet. Al minut 28 arribaria la gerra d’aigua freda quan el local Akale finalitzava un contraatac del seu equip per obrir el marcador en una de les primers aproximacions a la porteria de Roberto. I sense gaire temps per pair el gol, deu minuts més tard el mateix Akale situava el 2 a 0 a l’electrònic davant l’incredulitat de la banqueta arlequinada. Entre mig dels gols groguets, Adri Cuevas ha estat a punt de sorprendre el porter Diego.

Un minut de la represa i el Sabadell retallava distàncies amb un gol d’Arturo després d’aprofitar una errada del porter local dins de l’àrea petita. Els arlequinats collaven el Villarreal ‘B’ que no trobava la fluïdesa en el seu joc. I l’empat ha estat a tocar, Gato ha tingut dues oportunitats de gol en deu minuts per, com a mínim, empatar. En la primera, la rematada creuada del futbolista arlequinat ha marxat a l’esquerra de la porteria local i en la segona, el xut de Gato ha sortit fregant el travesser. Quan el Sabadell més ho mereixia ha arribat el tercer gol del Villarreal ‘B’, obra d’Andrei. En aquest moment el tècnic Toni Seligrat ha mogut la banqueta: Edgar i Felipe per Valentín i Néstor. El col·legiat no ha volgut saber res de dues jugades penalitzables a l’àrea grogueta. Molt castigat, el Sabadell ho seguia intentant amb un Villarreal ‘B’ preparat per contraatacar amb velocitat a la mínima pèrdua arlequinada. Abans del quart gol groguet al temps afegit, l’àrbitre ha expulsat Nico Delmonte mostrant-li una doble targeta groga per, segons l’acta arbitral del partit: “llançar aigua a un membre del cos tècnic del Villarreal ‘B’. L’Espanyol ‘B’ és el proper rival del CE Sabadell, partit del soci diumenge que ve a les 17h a la Nova Creu Alta.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Valentín (Edgar, 66’), Pedro Capó, Ángel, Adri Cuevas (Josu, 45’), Néstor Querol (Felipe Sanchón, 74’), Gato i Arturo.

Villarreal ‘B’: Diego, Andrei, Quintillà, Roger, Carlos, Ramon, Akale, Manu, Rubén, Simon i Samu.

Gols: 1-0 (Akale, 28′), 2-0 (Akale, 38′), 2-1 (Arturo, 46′), 3-1 (Andrei, 62′) i 4-1 (Mario, 93′).

Àrbitre: Carlos Aranda Anquela (col·legi aragonès). Ha amonestat l’arlequinat Pedro Capó i ha expulsat per doble amonestació Nico Delmonte.

Estadi: Mini Estadi de Vila-real.

Fotografia: Críspulo Díaz.