CES / NOTICIES

Migue: "Veig entrenar l’equip i només em transmet tranquil·litat i seguretat"

El capità arlequinat ha comparegut aquest migdia en roda de premsa

  • “Vam sortir tocats de Peralada però l’equip s’ha refet i té ganes que arribi el cap de setmana. Veig entrenar l’equip i només em transmet tranquil·litat i seguretat per intentar aconseguir la victòria”.
  • “Potser alguns detalls ens estan costant molt. Les poques ocasions que ens estan creant, les fiquen. Però em tranquil·litza la manera de treballar de l’equip i això ha d’arribar”.
  • “La incorporació d’Arturo és molt positiva. No només com a persona, que suma molt dins del grup, també com a jugador. Teníem uns davanters que no havien participat gaire i ell, amb les seves condicions, ja té a les defenses contràries fixant-se en ell”.
  • “Em trobo molt bé. Intento cuidar-me i les lesions m’estan respectant. Treballo a diari per poder seguir així i tot el que depengui de mi, intentaré fer-ho el millor possible”.
  • “El rival, encara que estigui a baix, té un nivell, una intensitat, un treball, unes ganes… que com a mínim has d’igualar. Després confio que, amb la qualitat individual que tenim nosaltres, puguem trobar la victòria”.
  • “Si et poses a mirar els resultats, no només els nostres, és lògica pura que t’has de fer fort a casa perquè és molt complicat guanyar fora. A partir d’aquí, amb la nostra afició i amb el nostre camp, hem de fer-nos forts perquè tenen respecte”.

CES / Agenda

15 DES

Dissabte 09:00 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell