CES / NOTICIES

Motor Munich, sempre al costat del Centre d’Esports Sabadell

El concessionari oficial BMW, Mini i Motorrad al Vallès renova el seu acord amb el club un any més

Motor Munich, concessionari oficial BMW, Mini i Motorrad al Vallès, ha ampliat la seva vinculació amb el Centre d’Esports Sabadell una temporada més.

L’acord inclou la visibilitat de la marca a la Nova Creu Alta i també l’activació de campanyes i altres activitats relacionades amb l’automoció que dissenyaran conjuntament el CE Sabadell i el concessionari, com l’experiència de conduir un dels fabulosos cotxes de la marca, per a tots els aficionats.

Sobre la relació de Motor Munich amb la ciutat de Sabadell i amb el Centre d’Esports Sabadell, Josep Maria Alari, propietari de Motor Munich, ha comentat que fa “molts anys que estem presents col·laborant amb l’esport, especialment amb el futbol i amb l’entitat arlequinada, un referent per a la ciutat”.

Per part del club, l’accionista Bruno Batlle ha destacat que l’entitat “fa un pas més per seguir vinculada amb les empreses més representatives de Sabadell i volem agrair la confiança de Motor Munich per continuar al costat del club i de la Nova Creu Alta”.

Motor Munich va néixer a Sabadell l’any 1989 i en aquestes gairebé tres dècades de vida ha crescut fins a comptar amb 25.000 m2 d’instal·lacions distribuïdes entre Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Vilanova i la Geltrú. En total, posa a disposició dels seus clients a més 130 professionals per oferir l’atenció i el servei que es mereix una marca Premium líder en el mercat.

L’acord amb Motor Munich encaixa a la perfecció amb la nova filosofia empresarial del Centre d’Esports Sabadell de vincular-se amb una de les empreses més familiars de la ciutat, i que a la vegada representa a una de les potències del sector de l’automoció.

CES / Agenda

20 GEN

Dissabte · 09:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 12:00h · Ciutat Esportiva Joan Gamper

FC Barcelona 'B' - CE Sabadell Juv 'A'

 

21 GEN

Diumenge · 12:00h · Olímpia

CE Sabadell 'B' - CF Mollet UE

 

21 GEN

Diumenge · 16:00h · Municipal Can Deu

EF Planadeu - CE Sabadell Fem

 

21 GEN

Diumenge · 17:00h · Nova Creu Alta

Partit *

Jornada22 SABADELL - Hércules de Alicante CF

22 GEN

Dilluns · 09:30h · Olímpia

Entrenament

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell